Jurnalistul Andrei Șandor va fi condus miercuri pe ultimul drum

De Bihon.ro
1Comentariu
Jurnalistul Andrei Șandor va fi condus miercuri pe ultimul drum
Andrei Șandor va fi înhumat, miercuri, în cimitirul Rulikowski unde va avea loc o slujbă scurtă de înmormântare.

Jurnalistul s-a stins fulgerător din viaţă sâmbătă, după amiază, în urma unui stop cardio-respirator. Avea 42 de ani și a lăsat în urmă un băiat de 14 ani.

Prietenii, foştii colegi, familia, cunoscuţii, colaboratorii care îl ştiau pe Andrei îi vor putea aduce un ultim omagiu miercuri, de la ora 14:00, la capela Hasaș.

Un spirit remarcabil

Spiritul său critic i-a deranjat pe mulți potentați ai zilei. Cu certitudine, peisajul mediatic bihorean rămâne mai sărac după moartea lui Andrei.

De-a lungul anilor, Andrei Șandor s-a remarcat în comunitate ca o voce puternic devotată valorilor umane. Un om consecvent, cu principii solide, însă colocvial, mereu deschis dialogului, atât în spațiul public, cât și în cel privat.

Aspect deloc neglijabil, un bun și distins coleg de breaslă. Un om în adevăratul sens al cuvântului. Omul și jurnalistul Andrei Șandor nu a putut asista niciodată indiferent la nimicniciile, grozăviile, nedreptatea și superficialitatea ce ne înconjoară la tot pasul. Chiar dacă felul acesta de-a fi a venit la pachet cu necazuri ce l-au afectat. Un pasionat, care a ars intens pentru vocația lui jurnalistică și pentru comunitatea a cărei voce a fost mereu, indiferent de mediul și modul în care s-a manifestat.

Un jurnalist în adevăratul sens al cuvântului care, așa cum se întâmplă de atâtea ori, ajunge să devină o știre tragică, pentru colegii săi de breaslă. O știre într-atât de tristă, încât nu am fi vrut să o scriem vreodată…

Rămas bun, Andrei! Ne-am bucura să știm că acolo Sus, îți este mult mai bine decât ți-a fost aici, între noi. Între muritori.

O veste tristă a căzut ca un fulger, sâmbătă după amiaza, printre cei care-l cunoșteau pe Andrei Șandor, jurnalist la BihorStiri.ro. Andrei Șandor nu mai este printre noi. A decedat în cursul zilei de sâmbătă, se pare în urma unui stop cardio-respirator. Avea 42 de ani și tocmai se bucurase în urmă ...1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor