K1 antidrog la liceenii marghiteni

2Comentarii
K1 antidrog la liceenii marghiteni
ORADEA – Sub egida „Sunt cool, sunt sănătos”, liceenii din Marghita sunt antrenaţi într-un maraton sportiv pigmentat joi de prezenţa promotorului K1 în România Eduard Ieremia şi a luptătorului Cătălin Moroşanu.

Venit la Oradea pentru a iniţia o gală gen „Local Kombat” la mijlocul lunii viitoare, Eduard Ieremia a acceptat invitaţia de a fi alături de omul de sport Emerich Jenei, în mijlocul manifestărilor care vor animă de trei zile Liceul „Octavian Goga” din Marghita.

Eremia şi Jenei vor înmâna premiile liceenilor angrenaţi de trei zile în întreceri de fotbal, handbal, şah, tenis cu piciorul, tenis de masă şi concursuri de desen.

Competiţia face parte din campania „O tinereţe mai curată”, derulată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) Bihor cu ajutorul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Bihor, a Inspectoratului Şcolar Judeţean, Poliţiei şi Asociaţiei Medicilor cu Practică Privată din România, filiala Crişana.

„În ultimii ani, dintr-o ţară de tranziţie a stupefiantelor, România a devenit o ţară de consum, iar traficul de persoane şi prostituţia au devenit o modă tot mai des întâlnită. Unul din aspectele care stau la baza acestor acte este lipsa de informare. Ca urmare, DGASPC Bihor a iniţiat studiul de cercetare «O tinereţe mai curată», care să se adresează elevilor şi dascălilor din Bihor”, precizează coordonatorul proiectului, inspector Dan Corneliu Caba de la DGASPC Bihor.

Campania a ajuns până acum în liceele din Salonta, Aleşd, Săcueni, Marghita, Beiuş, Ştei şi Oradea (Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”). Iar la Marghita ajunge acum a doua oară, la iniţiativa directorului liceului, prof. Marcel Sas.

Cristian Horgos2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor