Karateka premiaţi la CS UAMT-U Agora

Karateka premiaţi la CS UAMT-U Agora
ORADEA - „Anul 2007 a fost unul benefic pentru clubul nostru pe toate planurile. Am reuşit să aducem 47 de medalii pe plan intern şi nouă medalii externe de la Campionatul Mondial şi Campionatul European”, a caracterizat anul ce a trecut antrenorul emerit Pavel Vancea, cel care se ocupă de destinele clubului de karate tradiţional UAMT-Universitatea Agora Oradea.

La festivitatea de premiere a celor mai buni karateka, desfăşurată la restaurantul Don Quijote, au mai participat reprezentanţii DJS, Ionel Bungău, Iosif Korodi şi Gheorghe Grădinaru, precum şi Octavian Caba, vicepreşedintele Asociaţiei Judeţene de Karate Tradiţional.

„Îmi place la acest club disciplina, abnegaţia, puterea de muncă şi rezultatele, dar şi pedagogul Pali Vancea. Regretul meu este că sportul pe care îl faceţi nu este olimpic, pentru că dacă ar fi fost, cu siguranţă Bihorul ar fi avut reprezentant la Jocurile Olimpice. Ne-aţi obişnuit cu rezultate bune, care au ajuns să nu ne mai mire”, li s-a adresat directorul DJS, Ionel Bungău, sportivilor prezenţi la eveniment. După alte scurte discursuri, Pavel Vancea a trecut la anunţarea celor mai buni sportivi.

Luptă strânsă

Pe primul loc s-a clasat Bernath Csaba cu 239 de puncte, ale cărui rezultate cu greutate în 2007 a fost: dublu medaliat cu aur la CM de stil fudokan din Polonia, a cucerit medalia de argint la CE de karate tradiţional din Slovenia şi campion naţional la karate tradiţional la Arad, toate la categoria tineret. La mică distanţă s-a clasat Raul Tudorică (236 puncte), aur şi bronz la CM, bronz la CE şi triplu campion naţional la juniori şi tineret. P

e treapta a treia a topului s-a situat Sandru Brigitta (121 puncte), medaliată cu aur la CM, plus două medalii de aur şi două de bronz la CE. Pe celelalte poziţii ale topului s-au clasat: 4. Zabihi Arask (65,5 puncte), 5. Alexandra Baba (59 p), 6. Ionel Bara (54,5 p), 7. Mirel Matei (48,5 p), 8. Andrei Moga (46 p), 9. Ioana Tivadar (31,5 p), 10. Alexandru Baba (23 p).

Antrenorul Pavel Vancea a mai înmânat diplome pentru sportivii Melania Mândru şi Babics Edward. „Mulţumim sponsorilor şi părinţilor pentru sprijinul acordat în 2007”, a conchis Vancea.

Teodor0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !