Kiss: “Îi dăm afară pe toţi”

Kiss: “Îi dăm afară pe toţi”
Presedintele Consiliului Judetean, Kiss Alexandru, s-a saturat de scandalul din jurul echiperi FC Bihor si promite masuri dure.

Fluierul de final i-a gasit pe oradeni la centrul terenului, nu pentru hora bucuriei, ca la Hunedoara, ci pentru a asculta mesajul lui Artimon. „V-am facut o promisiune mai demult si o sa ma tin de cuvânt. Desi multi vor astepta ca în acest moment sa-mi dau demisia, nu voi face face acest lucru. Sa ramânem uniti în continuare”, le-a spus Artimon jucatorilor.

Altfel, pentru prima data de la venirea la Oradea, antrenorul a refuzat dialogul cu presa. „Domnul Artimon a suferit o cadere nervoasa, nu se simte bine si nu poate veni la conferinta de presa”, a anuntat directorul de marketing Cristian Ardelean.

Galeria nu l-a slabit nici la acest joc pe presedintele Marcel Iancu. Scandarile „Iancu, Iancu, lasa-ne, lasa-ne!” nu au lipsit din arsenalul „rebelilor”.

„Nu sunt vinovat”

Fanii au afisat si un banner pe care era scris mesajul: „Iancule, amenintarile si ura / Nu ne vor închide gura”. Presedintele nu se considera vinovat si spune ca nu vrea sa plece. „Daca vor sa ma dea afara, nici o problema. Cu ce sunt eu vinovat ca echipa nu joaca? Echipa asta a jucat 4-4-2 în anii trecuti si a mers bine, iar acest sistem folosit de Artimon se dovedeste falimentar”, afirma Iancu.

Kiss Alexandru, presedintele Consiliului Judetean, for care sustine financiar echipa de fotbal, a fost extrem de nervos la finalul partidei. „Sunt foarte nervos. Nu înteleg cum de joaca asa de prost, din moment ce le asiguram toate conditiile.

Asa nu se mai poate, îi dam afara pe toti, si pe presedinte, si pe antrenor”, a rabufnit Kiss, anuntând posibilele masuri care vor fi luate cel târziu în sedinta membrilor Adunarii Generale a Asociatilor de marti. Varianta vehiculata pentru postul de presedinte este Alexandru Satmareanu II.

Teodor Biris