L-au aşteptat pe Moş Crăciun

L-au aşteptat pe Moş Crăciun
Gimnastică, balet, acrobatică şi show dance-uri în Discoteca No Problem.

Vogue Center şi Asociaţia Pro Bambini au organizat sâmbăta trecută, în Discoteca No Problem din Oradea, spectacolul de binefacere „Să-l aşteptăm pe Moş Crăciun”. Spectacolul a cuprins o serie de numere de dans prezentate de copiii de la Fit Dance Vogue Center şi melodii de Crăciun intepretate de copiii Grupului Meda Music şi de cei de la Corul de Cameră „Fiat Lux” din Oradea.

Într-un decor extraordinar, cu perdele din baloane şi brăduleţi, realizat de Thomas Becket, copiii de la Clubul Fit Dance Vogue Center au prezentat momente gimnastică, balet, acrobatică, show dance-uri,  jazz balet, dansuri moderne etc.
Cele mai aplaudate au fost micuţele balerine (cea mai tânără având cu puţin peste 3 ani), care au prezentat fragmente din balete clasice precum „Lacul Lebedelor”, „Moartea Lebedei”.

Daruri

Spectacolul a fost un cadou pentru douăzeci de copii de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Bihor. Aceştia, împreună cu cei 120 de copii şi tineri implicaţi în spectacol, au primit pachete cu dulciuri.

Pachetele au fost făcute mulţumită sprijinului oferit organizatorilor de Asociaţia „Le Nuage” din Franţa, prin Denis Leclerc, de prefectul Gavrilă Ghilea, de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor şi de două firme generoase.

În cadrul spectacolului, invitaţii au avut posibilitatea să sprijine trei copii foarte buni la învăţătură, aflaţi în evidenţele Asociaţiei Pro Bambini, cărora soarta nu le-a fost favorabilă. Din banii adunaţi, Asociaţia le va cumpăra obiecte necesare pentru şcoală.

Copiii implicaţi în spectacol au renunţat la câteva jucării şi haine pe care Asociaţia Pro Bambini împreună cu Vogue Center le vor dona, astăzi, la ora 10:00, copiilor săraci din comunitate care frecventează Centrul de Zi de pe strada Traian Lalescu, din cadrul Administraţiei Social Comunitare Oradea.

Malina Pop0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !