La Arhitectul Şef, o ţin tot într-o audienţă

De Cristina Ghilea
2Comentarii
Arhitectul şef Cristina Antonina Buruiană şi directoarea adjunctă, Adriana Lipoveanu
Arhitectul şef Cristina Antonina Buruiană şi directoarea adjunctă, Adriana Lipoveanu
Una dintre cele mai vizibile modificări ale activităţii Instituţiei Arhitectului Şef după instalarea arhitectei Cristina Antonina Buruiană în funcţie este că a dispărut programul de audienţe al conducerii.

Anunţul suspendării audienţelor a fost postat încă din toamna trecută pe site-ul instituţiei: „Începând cu data de 11.09.2017 nu se mai țin audiențe la Instituția Arhitectului Șef. Toate solicitările se vor depune în scris la Serviciul Relații cu Publicul din cadrul Primăriei Municipiului Oradea sau pe adresa de e-mail primarie@oradea.ro, împreună cu toate documentele considerate necesare de către solicitant. Prin aceasta se intenționează analizarea amănunțită, de către toți factorii implicați, a speței dumneavoastră”.

În aceste condiţii, Cristina Antonina Buruiană susţine că întâlnirile conducerii cu publicul reclamant sau doritor de lămuriri continuă. „Ţinem audienţe, dar nu sunt anunţate oficial pe site. Am suspendat programul fix pentru audienţe din cauza numărului foarte mare de solicitanţi”, detaliază Buruiană, insistând că „audienţele sunt la liber” acum şi că toţi directorii şi şefii de servicii de la Arhitectul Şef trebuie să se întâlnească cu petenţii şi să ofere informaţiile cerute de aceştia.

Aceste întrevederi se programează telefonic. Cei care nu au habar de noua cutumă… ghinionul lor!

Numărul telefonului de serviciu al Arhitectului Şef este 0259/409.430, iar adresa de e-mail este arhitectsef@oradea.ro.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor