La Consiliul Judetean bate vantul

11Comentarii
La Consiliul Judetean bate vantul
Administraţia judeţeană a rămas fără trei funcţionari-cheie. Toţi au plecat în pensie.

Trei persoane importante din Executivul CJ Bihor, doi directori şi contabilul-şef, au părăsit în ultima perioadă administraţia judeţeană, în acelaşi timp. De asemenea, a lipsit câteva săptămâni bune şi Carmen Soltănel, secretarul judeţului, pentru o problemă medicală.

Directorul economic, Smaranda Scridon, a împlinit vârsta de pensionare şi a ieşit în pensie. De altfel, domna Scridon nici nu a fost de faţă la votarea bugetului judeţean, plecând din Consiliul Judeţean val-vârtej. Nu înainte, însă, de a-i face rost fiului său, Cosmin Scridon, altfel vicepreşedinte al tineretului liberal bihorean, de un post călduţ, de referent la Consiliu. Momentan, atribuţiile Smarandei Scridon au fost preluate de Gabriela Plugar.

Directorul administrativ Gheorghe Tonţ, un funcţionar longeviv la CJ Bihor, a plecat şi el în pensie, având o serie de probleme medicale. Atribuţiile lui Tonţ au fost preluate de Camelia Iova.

În fine, Consiliul Judeţean a rămas şi fără contabilul său şef, Liviu Blaj, un om ce a făcut carieră în administraţia judeţului. Respectat atât de cei care s-au perindat în fruntea judeţului cât şi de colegii din aparatul CJ, Blaj a predat socotelile, îndeplinind, la rândul său, vârsta de pensionare. Conform celor transmise de purtătorul de cuvânt Mircea Jacan, atribuţiile lui Blaj au fost date în sarcina Ilenei Lencar.

Omagiu lui Blaj

În ultima şedinţă a Consiliului Judeţean, mai mulţi politicieni au ţinut să-i adreseze câteva cuvinte lui Liviu Blaj, pentru a-şi arăta astfel aprecierea faţă de munca depusă de-a lungul anilor de contabilul-şef la CJ Bihor. Au vorbit Radu Ţîrle, Kiss Alexandru şi Mihai Bar. Cu glumele la el, ca mai tot timpul, Kiss şi-a adus aminte cum, în mandatul său de preşedinte la Judeţ, se gândea cu groază la momentul în care actele trebuiau să ajungă la Blaj. Contabilul-şef era văzut de tot Executivul CJ ca fiind un om scrupulos, care îşi făcea treaba la modul cel mai serios.

C.C.

Avrigeanu: PDL are sanse la Judet

Avrigeanu: PDL are sanse la Judet

Taguri: , ,


11Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor