La ERA Park, vara înseamnă reduceri de până la 50%! (P)

La ERA Park, vara înseamnă reduceri de până la 50%! (P)
ERA Park le oferă clienţilor săi o vacanţă plină cu reduceri! Majoritatea magazinelor din centrul comercial au dat startul promoţiilor pentru buzunarul oricui, în cadrul campaniei „Cumpărături isteţe în familie”.

Până pe 17 august, de pildă, clienţii Mobexpert vor beneficia de promoţii între 30% şi 50% la mobilier şi decoraţiuni, iar până pe 31 August, Natürlich oferă 25% reducere la bucătării la comandă din gama Lucky Man. Preţul include proiectarea 3D a mobilierului dorit, transportul, dar şi montajul. Mai mult, magazinul oferă şi posibilitatea de achiziţionare a produselor în 12 rate fără dobândă, cu card Garanti Bonus Card şi StarBT Banca Transilvania!

În acelaşi timp, la Lem’s, reducerile continuă până pe 3 august, cu până la 40% la toate produsele de mobilier!

Până pe 31 august, la Sabrini, clienţii pot găsi preţuri diminuate cu până la 50% la bujuterii şi ceasuri. Tot până la această dată, Pada Murre oferă reduceri între 10% şi 50%! Cei care calcă pragul magazinului au posibilitatea să cumpere sacouri mai ieftine cu 10%, pantaloni, papioane sau pulovere cu preţuri mai mici cu 14%, dar şi cămăşi, cu reduceri de 15%, cravate (25%), tricouri (50%), bermude (50%) ori pantaloni scurţi (50%).

Un alt magazin care face reduceri este Secuiana, care, până pe 17 august, acordă 50% reducere la pantaloni, iar până în 31 august, Mondex oferă promoţii de până la 30% la gama de lenjerie pentru copii, femei şi bărbaţi.De precizat că absolut toate produsele care au la raft semnalizatorul “NICI O ZI FĂRĂ REDUCERI!” sunt disponibile, în ziua respectivă, la un preţ cu 8% mai ieftin faţă de cel afişat,iar clienţii cu Card de Fidelitate Mondex vor avea la aceste produse 16% reducere. Cei care au cardul de fidelitate şi îşi aniversează ziua de naştere la cumpărături mai primesc o reducere, pentru ca în total să plătească cu 24% mai puţin!


Cumparaturi istete in familie - lista reduceri magazine

Amatorii de modă care trec pe la San Francisco Outlet vor beneficia, de asemenea, de preţuri atractive. Până pe 31 august, aici vor găsi papuci la 2.90 lei, fuste la 4.90 lei, cravate la 4.90 lei, pantaloni la 4.90 lei, veste la 4.90 lei, bluze la 4.90 lei, tricouri la 9.90 lei, bolerouri la 9.90 lei, cămăşi la 9.90 lei, hanorace la 19.90 lei, dar şi sacouri la 19.90 lei.

La Alesia, clienţii ERA primesc reduceri de până la 50% la toate articolele de vară, până la 30 august. În tot acest timp, Biovita continuă sezonul reducerilor permanente. Cei care fac cumpărături de minim 50 de lei, exceptând produsele din campania 0% adaos, vor primi 5% reducere. De precizat este că, în permanenţă, 20 de produse au adaos zero! Încearcă-le şi tu!

Aflaţi mai multe detalii despre reducerile ERA Park, accesând http://era-oradea.ro/ro/cumparaturi-istete!



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !