Luna cadourilor aduce noi idei şi noi iniţiative la Lotus Center. 4 decembrie a fost ziua în care centrul comercial a dat startul unui show culinar „Duminica în Bucătăria Lotus”, în cadrul căruia maeştrii bucătari le arată orădenilor cum se mănâncă bine şi nu numai!
Astfel, pe data de 4 decembrie, de la ora 16, pasionaţii de artă fotografică şi gastronomie au avut ocazia să înveţe gratuit cum se fac fotografiile culinare de excepţie, de la profesionişti în domeniu. Quantum „a pus la bătaie” un set de lumini accesibile la preţ, dar nepreţuite pentru fotografia culinară. Imaginile s-au putut lista pe loc, pe imprimantele Konica Minolta şi HP oferite de CG&GS. Specialităţile culinare care au făcut obiectul fotografiilor au fost puse la dispoziţie de Restaurantul Spoon şi de Gelateria Mozart. Invitatul special al evenimentului a fost cunoscutul blogger culinar Adrian Hădean, care la final a făcut şi demonstraţii culinare cu degustare.
„Dar „culinariada” nu se va opri aici.Pe 11 decembrie, de la ora 18, cel de-al doilea episod din seria „Duminica în Bucătăria Lotus” îl va aduce în faţa orădenilor pe bucătarul Restaurantului Spoon, care va pregăti pe loc pentru cei prezenţi alte delicii culinare.În cadrul celui de-al treilea episod culinar din seria “Duminica în bucătăria Lotus” vă veţi întâlni cu nimeni altul decât Horia Vârlan. Celebrul maestru bucătar este cel care va găti pentru orădeni duminică, 18 decembrie, începând cu ora 18”, spune Beatrice Szuhai, responsabil marketing la Lotus Center.
Citiți principiile noastre de moderare aici!