La târg, după locuri de munca Oradea

ORADEA – Desfăşurat luni, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, în organizarea SC Romarketing SRL, în colaborare cu Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Munca Oradea, Târgul de Locuri de Munca Oradea s-a bucurat de un mare succes la public.

Înca de la primele ore dupa deschidere, ofertele de joburi puse la bataie de cele 36 de firme care au participat au trezit intersul celor câteva sute de doritori de a-si gasi o slujba. Potrivit informatiilor furnizate de reprezentantul Romarketing, Simona Bibart, peste 760 de locuri de munca Oradea, în diverse domenii, începând de la cele în constructii si continuând pâna la cele pentru persoane cu studii superioare, au fost oferite cu aceasta ocazie.

Principalul scop al acestei manifestari a fost acela de a gasi cât mai repede posibilitati de angajare pentru persoanele recent disponibilizate de la SC Interoil SA. Dupa cum se stie, începând cu data de 1 septembrie, fabrica de ulei oradeana îsi încheie operatiunile industriale.

Oportunitate pentru firme

„SC Romarketing SRL deruleaza, în acest moment, un proiect de consiliere prfesionala pentru angajatii care urmeaza sa fie disponibilizati de la aceasta societate. În plus, invitatia de a participa la târg a fost adresata, prin intermediul AJOFM Bihor, si altor persoane care îsi cauta un loc de munca Oradea. Actiunea noastra are ca scop oferirea unui numar cât mai mare de locuri de munca si ocuparea operativa a acestora cu persoane calificate”, spune dna Bibart.

Nu în ultimul rând, initiativa Romarketing s-a constituit într-o excelenta oportunitate pentru companiile locale si nu numai, initiativa care, aproape sigur, va fi reluata cât mai curând. Potrivit reprezentantei societatii organizatoare, rezultatele concrete ale evenimentului de ieri vor putea fi evaluate cu precizie abia peste câteva saptamâni, atunci când cei care ieri au participat la discutii vor încheia contracte de munca.

Valentin Buda0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !