La ultimul meci pentru FC Bihor?

La ultimul meci pentru FC Bihor?
La finalul meciului, Mihut si Lazar aveau lacrimi în ochi. De bucurie pentru victoria obtinuta, dar si de tristete pentru ca jocul cu U Cluj ar putea fi ultimul în tricoul lui FC Bihor.

În aceeasi situatia ar putea fi si Vâtca, Mindileac, Luput, Munteanu, Gado, Sfârlea, Lungan si Oprea, care în vara îsi vor încheia contractele cu Oradea. Multi dintre ei au fost contactati de alte echipe si probabil vor opta pentru grupari de Divizia A.

Fundasul Mihut este dorit de Dinamo, unde ar putea lucra din nou cu Ioan Andone, varianta de rezerva fiind Otelul Galati. Cel mai ofertat pare a fi Florin Lazar, dorit de Jiul, FC Vaslui, Otelul si FC Sopron. „Nu m-am decis. Astept oferta clubului si abia apoi ma voi hotarî. Nu exclud nici varianta sa ramân la Oradea”, spune Lazar.

Curtat este si Munteanu, care are de ales între Otelul si FC Sopron, varianta Galati existând si pentru Gado, în tip ce Vâtca ar putea ajunge la Poli Iasi sau FC Vaslui.


Urmeaza negocierile


Antrenorul Ion Marin a declarat ca saptamâna viitoare vor fi demarate negocierile cu acesti jucatori. „Nu îmi cereti acum sa va spun cine pleaca si cine ramâne. Va urma o analiza si vedem ce avem de facut. La o parte dintre ei le vom face oferte, iar pe unii îi vom trece pe lista de transferari. Poate vor fi si unii pe care chiar daca îi vom dori nu îi vom putea pastra. La FC Bihor trebuie sa ramâna doar acei jucatori care îsi vor dori sa faca treaba”, spune Marin.


Conducerea clubului trebuie sa analizeze cu foarte mare chibzuinta aceasta problema, pentru ca exista riscul sa piarda o parte a actualilor titulari pe bani putini, pe care nu pot fi adusi jucatori de aceeasi valoare.

Teodor Biris