La umbra cuiburilor de ciori

1Comentariu
La umbra cuiburilor de ciori
Primăria tărăgănează tăierea unor plopi uscaţi pe Bulevardul Dacia.

Umbra plopilor uscaţi ce stau să cadă, triluri şi mizerie de la stoluri întregi de ciori. Oare ce şi-ar mai putea dori orădenii rezidenţi în blocurile de pe Bulevardul Dacia, în zona numărului 113? „Să vină Primăria să taie plopii!”, cere Gabriela Pătru, martoră cotidiană a spectacolului, în calitatea sa de proprietară a unui apartament în această zonă. Până acum a cerut degeaba, pentru că angajaţii Direcţiei Tehnice, cei care au în fişa postului îngrijirea spaţiilor verzi, s-au făcut că nu aud.


„Am depus cereri peste cereri la Primărie, deja de vreo trei ani, dar nu fac nimic. Sunt plopi uscaţi între ei, care pot pica la primul vânt mai serios. Mai nou s-au cuibărit aici şi vreo 50 de ciori, care murdăresc tot ce trece pe sub plopii ăia şi fac un scandal de nedescris”, spune femeia.

Răbdare şi Dero


În replică, cei de la Primărie promit un sincer „va urma” reclamanţilor nemulţumiţi de pericolul plopilor uscaţi şi de mizeria ciorilor. „Plopii de pe Dacia sunt în lista de tăieri. Anul acesta nu am făcut nimic în acest sens pentru că s-a întârziat cu licitaţia pentru toaletarea şi tăierea arborilor din oraş. Acum avem un executant, RER-ul, care se va ocupa şi de amplasamentul de pe Dacia”, promite Dumitru Fildan, directorul Direcţiei Tehnice din Primărie.

Cristina Ghilea1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor