La vânătoare de chiulangii

3Comentarii
Foto arhiva
Foto arhiva
ORADEA - Chiulangii au fost luaţi pe sus marţi de către poliţişti. În cadrul unei acţiuni de prevenire a absenteismului şcolar, poliţiştii din cadrul Compartimentului Poliţiei de Proximitate au colindat barurile şi saloanele de biliard în căutarea elevilor fără chef de cursuri.  VIDEO Video

Rezultatele nu s-au lăsat prea mult aşteptate. 16 elevi au fost găsiţi de oamenii legii în alte locuri decât la şcoală. Mulţi dintre tineri au încercat să se scuze spunând că au cursuri după amiaza, ba că ora s-a suspendat sau că profesorul nu a venit, ba că s-au învoit. Cu toate acestea, oamenii legii le-au luat datele de identificare şi i-au verificat. S-a dovedit că nu toţi au spus adevărul.

Acţiuni

Aceste acţiuni de prevenire a absenteismului au fost demarate de lucrătorii Compartimentului Poliţiei de Proximitate de luni şi durează trei zile. Ieri au fost verificate localurile din centrul Oradiei, dar şi barurile şi cafenelele din preajma liceului „Onisifor Ghibu”.

„Noi vom face adrese conducerilor şcolilor, conducerile şcolilor anunţă apoi părinţii, iar împotriva elevilor iau măsurile prevăzute de regulamentele şcolare. În cadrul acţiunii de luni au fost depistaţi 16, iar luni 14 elevi care absentau de la ore. Vom vedea care este situaţia lor şcolară, iar părinţii celor care au mai multe absenţe vor fi chemaţi la poliţie, a precizat agentul-şef principal Florian Bogole.
Simona Albinaru3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor