La vânătoare subacvatică

La vânătoare subacvatică
ORADEA - Cel mai cunoscut vânător de epave din Ungaria a fost joi invitatul clubului de scufundări Nautilus din Oradea. Scafandrul Czako Laszlo a proiectat şi comentat un film despre găsirea a trei nave scufundate în Marea Adriatică în primul război mondial.

„După cum ne-a arătat invitatul nostru de suflet, activitatea de căutare este foarte complexă, începând cu studierea cărţilor de istorie şi terminând cu punerea în practică”, observă Tamas Lunca, managerul clubului Nautilus.
„Fac scufundări de 45 de ani, şi mă consider un veteran al acestui sport. Pot spune că pasiunea pentru scufundări este în sângele familiei, întrucât a moştenit-o şi fiul meu. În zilele noastre scufundările au devenit un sport de masă, care se practică şi în ţările fără acces la mare. Şi România are tradiţie în scufundare şi mi-ar plăcea să particip alături de colegii români la căutarea navelor scufundate în Marea Neagră”, se destăinuie Czako Laszlo.
După film, scafandrii orădeni au continuat discuţiile cu colegii din Debreţin.

Ovidiu Morcan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase