La Vodafone, telefonul mobil poate deveni fix

3Comentarii
La Vodafone, telefonul mobil poate deveni fix
ORADEA – În premieră pe piaţa românească, Vodafone a lansat o solutie inovatoare, care reuneşte telefonia mobilă şi telefonia fixă. Comunicat Vodafone

Cu Vodafone Zona Mea, pentru clienţii persoane fizice, şi Vodafone Mobile Office Zone, pentru companii, telefonul mobil poate face două lucruri în acelaşi timp, se spune într-un comunicat al companiei. Când eşti în mişcare, orice apel către numărul de acasă sau către birou poate fi direcţionat pe telefonul tău mobil. Când eşti acasă sau la birou, poţi suna către alte reţele naţionale fixe la tarife începând cu 3 Eurocenţi/minut.

De asemenea, poţi fi sunat din orice reţea naţională fixă, la tarifele specifice. Ambele servicii sunt disponibile abonaţilor Vodafone începând din 2 septembrie. Pentru a beneficia de noile servicii, tot ceea ce clienţii Vodafone trebuie să facă este să-şi definească o zonă fixă, fie că aceasta este acasă, la birou sau în orice altă locaţie aleasă de utilizator. Clientii vor primi un numar fix de telefon, cu prefixul „0372”, atasat SIM-ului lor de mobil.

„Ne face placere sa aducem clientilor nostri un serviciu inovativ, care sa-i ajute in viata de zi cu zi. Cu Vodafone Zona Mea si Vodafone Mobile Office Zone, atat clientii nostri persoane fizice, cat si cei din mediul de afaceri pot beneficia de tarife mai avantajoase si de minute gratuite pentru apelurile catre destinatii fixe. Noul serviciu aduce o mobilitate sporita si flexibilitate in comunicare, cu avantajul unei singure facturi de la Vodafone”, a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer Vodafone Romania.

Atunci cand clientii sunt sunati pe numarul fix si se afla in afara zonei fixe, ei pot fie sa-si directioneze apelurile catre numarul de mobil, catre casuta vocala sau un anuntator, prin apel gratuit la *266. In cazul in care clientii aleg sa raspunda de pe mobil, initiatorul apelului va fi taxat ca pentru un apel fix.

Dan Birta3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor