Lăcătuş, noul preşedinte al Stelei

Lăcătuş, noul preşedinte al Stelei
Gigi Becali a anunţat azi că Marius Lăcătuş a acceptat funcţia de preşedinte al FC Steaua, precizând că semnarea contractului nu va fi o problemă.

“Da, a acceptat astazi. Marius Lacatus e cea mai buna solutie, pentru ca este un simbol al Stelei si acum ocupa cea mai mare functie în club”, a spus patronul stelist. Becali a subliniat ca Marius Lacatus nu va fi subordonatul managerului general Mihai Stoica. “Marius este presedinte, adica numarul unu în club. El nu raspunde decât în fata mea, nu e normal? Nu va raspunde nici în fata nepotilor mei, chiar daca le-am vândut lor actiunile. Numai eu voi avea un cuvânt de spus în club, atât”, a spus patronul.

Întrebat daca se asteapta ca la un moment dat Marius Lacatus sa coboare pe banca, în functia de antrenor, Becali a raspuns: “Daca vom avea nevoie vreodata, vom vedea atunci. Dar eu cred ca el, ca presedinte, va trebui sa aduca un alt antrenor”.

Becali sustine ca motivul retragerii sale este reprezentat de presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala Sebastian Bodu: “M-am retras pentru ca vreau sa ma ocup mai mult de politica si sa nu mai fie tot felul de santaje din astea politice, controale si alte magarii din astea. Din cauza lui Bodu m-am retras, de asta.

Eu voi fi în continuare Dumnezeu la Steaua, iar Marius Lacatus va fi sfânt. Iar Mihai Stoica va fi tot un sfânt. Sa fie clar, eu sunt acolo Dumnezeu, chiar daca nu sunt trecut pe acte. Vrei sa spun mai multe?

Pai daca spun mai multe lucruri, vine Bodu si zice: «Ba, pai da, Gigi si-a cedat actiunile dar tot el e conducator. Tot el semneaza acte, pai stati putin». În mare tot eu voi fi, cu transferuri, cu tot, dar dau banii când vreau eu, nu când vrea Bodu”.

Prosport.ro