Lansare Harry Potter la librăria Humanitas

Lansare Harry Potter la librăria Humanitas
Cel mai recent volum din seria îndrăgitelor peripeţii ale micului vrăjitor Harry Potter va fi lansat şi la Oradea în cadrul unui eveniment similar cu cele din marile oraşe ale lumii.

Astfel, la miezul noptii dintre sâmbata si duminica acestui weekend, la libraria Humanitas „Mircea Eliade”, de pe strada Republicii, fanii din orasul de pe malurile Crisului Repede al celui mai bun elev al scolii de la Hogwarts vor putea participa la manifestarea dedicata iesirii de sub tipar a cartii „Harry Potter si Printul Semipur” a Editurii Egmont România.

Pe baza unui bon de precomanda care se gaseste la „Humanitas” ei pot intra, beneficiind de o reducere de 5%, în posesia celei mai noi serii de aventuri concepute de scriitoarea J.K. Rowling. Numai asa prietenii oradeni ai lui Harry vor putea afla ce l-a determinat pe profesorul Dumbledore sa apara, în plina vacanta acasa la familia Dursley, acolo unde Potter îsi petrece vacanta de vara. O noua serie de aventuri din cel de-al saselea an al lui Harry la Hogwarts care taie rasuflarea îi asteapta pe cititorii acestei carti.

Valentin Buda