Lansează sesiunea de finanţare 2006

Începând de miercuri, Primaria îsi lanseaza prima sesiune de selectie de proiecte care vor beneficia de finantare nerambursabila din fondurile bugetului local al municipiului Oradea în 2006.

Conform regulamentului de acordare a acestor bani, din bugetul local al municipiului Oradea vor fi finantate programe si proiecte de interes public pentru tineret, pentru protectia mediului, pentru cultura, pentru cultele religioase, pentru sport si învatamânt.


Conform „Regulamentului privind regimul finantarilor nerambursabile din fondurile bugetului local al municipiului Oradea alocate pentru activitati non-profit de interes local”, proiectul se va depune în doua exemplare – original si copie, precum si în format electronic – pe suport magnetic sau prin posta electronica la adresa de e-mail primarie_finante@oradea.ro la Registratura Consiliului Local al municipiului Oradea, la sediul Primariei Oradea, situat în Piata Unirii nr. 1, camera 23, parter.

Pâna în 30 martie


Termenul-limita de depunere a proiectelor pentru care se solicita finantare nerambursabila din bugetul local al municipiului Oradea este 30 martie.


„Solicitantul de finantare nerambursabila trebuie sa faca dovada capacitatii de cofinantare a proiectului, în procent de 10% din valoarea totala a proiectului. Vor fi analizate numai propunerile de proiecte depuse în termenul stabilit prin anuntul de participare si întocmite în conformitate cu documentatia pentru elaborarea si prezentarea proiectului prevazuta în regulamentul anterior mentionat”, se arata în comunicatul emis de Directia de Integrare Europeana din Primarie.


Informatii suplimentare legate de selectia proiectelor pot fi obtinute la sediul Primariei (Piata Unirii nr. 1, etaj I, camera 115) sau la tel. 408.886, persoane de contact fiind consilierul Gherdan Daciana si consilierul Mraz Tiberiu.

Cristina Ghilea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !