Laszlo Tokes vs Stefan cel Mare!

Reactualizat la:
1Comentariu
Laszlo Tokes vs Stefan cel Mare!

Laszlo Tokes este în conflict cu revista Vocea Ceferistului din cauza unui articol apărut în revista Ştefan cel Mare (1 – 5 mai 2011), distribuită ca supliment al revistei Vocea Ceferistului. Printr-un comunicat de presă, Tokes Laszlo a informat despre apariţia în acea revistă-supliment a unui articol extrem de dur la adresa lui Laszlo Tokes, ca replică la unele afirmaţii din trecut ale lui Laszlo Tokes, care afirma că „maghiarii nu sunt venetici în Transilvania. Noi am avut un stat de o mie de ani, aici, în Transilvania, ori cu Ungaria, ori am avut statul nostru transilvan”. În articolul din revista Ştefan cel Mare, la final se cere chiar lichidarea fizică a lui Laszlo Tokes!

Vicepreşedintele Parlamentului European a depus o plângere către Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării. Prima audiere va avea loc azi, la ora 9.30, la sediul instituţiei (Bucureşti, Str. Valter Mărăcineanu Nr.1-3, et.II. cam.216). Tőkés László va fi reprezentat de către avocatul lui, Kincses Előd. Merită amintit că Kincses Elod este aceeaşi persoană cu avocatul care reprezintă Ordinul Premonstratens în procesul pe care preoţii romano-catolici îl au cu municipalitatea orădeană, pentru adjudecarea clădirii în care funcţionează Colegiul Naţional Mihai Eminescu.

C.C.

UDMR l-ar sicana pe Laszlo Tokes1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor