Laura Andreşan s-a operat la sân

3Comentarii
Laura Andreşan s-a operat la sân
La ora 6:00 a sunat ceasul deşteptător, ieri dimineaţă, pentru Laura. Nu e obişnuită cu ore aşa matinale, dar la 9.00 era programată la o clinică particulară din centrul Capitalei pentru operaţie.

După ce, în 2002, a suferit prima intervenţie chirurgicală la sâni, pentru a-şi face implant de silicon şi, după ce, la scurt timp, a suferit a doua operaţie, doar la sânul stâng, unde avusese doi noduli, acum Laura a mai făcut încă o dată anestezie generală.

De data asta pentru a i se extrage, tot de la sânul stâng, o infecţie provocată de spargerea siliconului. Incidentul care a cauzat deteriorarea implantului s-a produs astă-primăvară, când vedeta a fost lovită la sânul stâng de arbitrul Marius Martiş.

De atunci şi până în prezent, sânul i s-a umflat, era dureros, iar în urma ultimelor investigaţii medicale efectuate, verdictul încă unei operaţii a devenit iminent. Şi astfel, Laura a mai suferit o intervenţie chirurgicală.

Operaţia a fost programată pentru ieri dimineaţă la o renumită clinică parti-culară din centrul Capitalei. În jurul orei 7.30, am ajuns acasă la Laura. Ea era încă la duş. Am stat de vorbă cu mama ei şi am refuzat cafeaua ce mi s-a oferit.

Şi nu pentru că nu mai am de mult acest viciu, ci din cauză că eram foarte emoţionată pentru Laura. Veselă, optimistă şi cu zâmbetul pe buze – aşa am găsit-o. “Nu ştiu de unde poate să aibă atâta putere”, mi-am zis.

Plecăm din apartamentul ei în jur de ora 8 şi în mai puţin de 20 de minute suntem la clinică. Am ajuns mai devreme. Laura era aşteptată pe la 9.00. Ne-am uitat pe nişte reviste, am bârfit, am glumit şi ne-am făcut planuri pentru weekend. Eu încercam în tot acest timp să nu-i transmit din emoţiile mele.

Până la 10.05, când a intrat în sala de operaţie, vremea a trecut foarte greu. Laura s-a schimbat în ceva comod şi a fost pregătitiă de asistentă, apoi medicul şi anestezistul i-au făcut câteva examinări şi au discutat cu ea.

Operaţia s-a terminat mai repede decât ne-am fi aşteptat. Şi asta deoarece a decurs foarte bine. Laurei i-a fost scos siliconul de la sânul stâng şi infecţia din zona afectată. I-au fost prelevate probe pentru analiza medicală.

În urma sosirii rezultatelor de laborator, Laura va primi un tratament şi urmează ca, peste cel mai probabil trei luni, să-i fie reconstruit sânul. Laura nu a rămas mult la clinică după intervenţie şi a putut pleca acasă la doar trei ore după ce s-a trezit din anestezie. Ea a mai mers aseară la clinică şi urmează ca, până luni, să i se mai schimbe de câteva ori pansamentul.
SURSA: Click.ro3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor