Laurentiu Duta si Horia Brenciu

2Comentarii
Laurentiu Duta si Horia Brenciu
Cei doi au fost invitaţi să concerteze la Zilele Oradiei.

Parcarea din Piata Independentei va fi animată sambata seara, de la ora 19:00, de LaurentiuDuta şi Horia Brenciu.

Compozitor al celor 12 albume ale trupei „3rei Sud Est”, în decembrie 2008, Laurenţiu s-a hotărât să se lanseze ca artist solo. Astfel, după 11 ani, trupa s-a desfiinţat, iar „creierul” muzical al formaţiei a trecut la un alt capitol din viaţa sa – un album solo, pe care l-a lansat în martie 2009.

Cântăreţul păstrează la loc de cinste perioada 3rei Sud Est, cu toate că a decis împreună cu Mihai şi Viorel să înceteze colaborarea.

„Au fost ani foarte frumoşi, dar acum nu mai avem timp de regrete. Au trecut aproape doi ani de la despărţire şi fiecare merge pe drumul pe care şi l-a ales. Ne-am văzut ultima oară acum şase luni. De atunci ne-am mai trimis mesaje de sărbători”, a povestit Laurenţiu.

Proiecte solo

Fostul component al trupei 3SE iubeşte muzica atât de mult cum iubeşte un copil jucăriile. Mai toate compoziţiile lui Duţă au parte de aceeaşi traiectorie. „Familia e primul meu critic. De obicei, nu se înşală în privinţa potenţialului unei piese compuse de mine”. La ce mai visează Laurenţiu acum? ” La o carieră frumoasă şi la liniştea de după furtună”. În afară de proiectele sale solo, Duţă compune şi pentru alţi artişti: Andreea Bănică, Elena Gheorghe, Tibi Scobiola şi Ştefani, o tânără debutantă.

Remediu pentru orice

La Oradea, Horea Brenciu va cânta piese de pe albumul 37, „un remediu pentru orice”.
După aproape un an de muncă, Horia Brenciu scoate al doilea album al său, intitulat „37”. În afara celor 12 piese originale, CD-ul conţine şi clipul piesei „I love you”, prima compoziţie a artistului.

Primul single promovat de pe albumul “37” se intitulează „Ultimul Dans”, un vals lent ce beneficiază şi de un videoclip realizat la standarde internaţionale. „Am creat ceva nemaiauzit! Alături de echipa mea de creaţie – Cristian Creţu, compozitor şi Andreea Miclici, textier, sper că am realizat un produs demn de un public de calitate!”, mărturiseşte artistul.

„«I love you»… nu pentru faptul că am compus-o eu, dar e o piesă de swing dedicată tatălui meu şi numai gândul că i-o cânt lui e o clipă de bucurie pentru mine! «Ultimul dans» pentru mine este dorinţa de a-mi menţine toate amintirile apropiate de inima mea, de sufletul meu”, completează acesta.

„În afară de starea de melancolie pe care ne-o dă primul single, «Ultimul Dans», pe «37» mai sunt şi stări de nervi, de lacrimi, de nebunie, de mare plăcere, de sublim şi de un romantism incurabil! Aşadar, reclama ar putea fi : «37», un remediu pentru orice stare a vieţii dumneavoastră!” , declară Horia.

C.D.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor