Lazăr şi Sfârlea s-au înjurat cu spectatorii

Înjurati si apostrofati de putinii spectatori prezenti la meci, unii dintre fotbalistii oradeni au facut imprudenta sa le raspunda. Printre acestia s-au numarat Florin Lazar si Sebi Sfârlea.

Contrele verbale au continuat si dupa partida, în parcarea de lânga stadion. „De ce ne înjurati de mama? Înjura-ma pe mine, dar nu pe mama”, a replicat Sfârlea.

Capitanul Florin Lazar a fost vehement când i s-a reprosat ca este mai mult cu gândul la plecare. „Daca plecam noi, o sa ajungeti sa jucati în Divizia C. Ce suporteri sunteti voi, care ne tot înjurati, iar când venim sa va salutam ne întoarceti spatele?”, a racnit capitanul FC Bihor.

Ambii jucatori risca amenzi usturatoare din partea conducerii clubului oradean. Dupa partida cu UTA, Ciobanu a fost penalizat cu suma de 1.000 de euro pentru o culpa asemanatoare.

În urma înfrângerii cu IS Câmpia Turzii, fotbalistii oradeni vor fi amendati cu câte 500 de euro.

Dialog

În loc sa bage capul în pamânt de rusine pentru prestatiile neconvingatoare din acest campionat, în care a primit si doua cartonase rosii, fundasul Florin Lazar s-a luat la înjuraturi si contre verbale cu suporterii. Atitudine nedemna pentru un capitan de echipa.

Teodor Biris