Le-a intrat TIR-ul în casă

5Comentarii
Le-a intrat TIR-ul în casă
FEGERNICU NOU – O familie din Fegernicu Nou s-au pomenit marti la prânz cu un TIR în casă. Conducând un autotractor Volvo cu remorcă pe drumul judeţean 191 din localitate, B.T. (47 ani), din Hidişelu de Sus, a ieşit de pe carosabil într-o curbă uşoară la dreapta şi s-a oprit într-una din casele de pe marginea drumului.

„Autotractorul venea de la Zalău şi se îndrepta către Ungaria. Pe raza localităţii Fegernicu Nou, într-o curbă uşoară la dreapta, din cauza oboselii şoferului, a părăsit partea carosabilă în stânga, oprindu-se într-un imobil”, precizeaă comisarul Marcel Ghirosa, ofiţer în cadrul SPR Bihor.

„Eu stăteam la masă, spălam vasele în bucătărie. O venit la noi un frate în vizită şi soţul era cu fratele şi beau o cafea. Am crezut că e cutremur de pământ şi eu m-am retras şi a început să cadă tavanul, să cadă pereţii şi pe fratele l-a apucat mormanul şi nu am înţeles, că a murit sau nu, pentru că eu am sărit cu soţul pe fereastră”, a povestit în faţa camerei TVS, femeia în casa căreia a intrat TIR-ul.

În urma impactului, o cameră şi bucătăria casei au fost distruse în totalitate. Din fericire, atât cei aflaţi în interiorul casei cât şi şoferul camionului au scăpat cu viaţa, fără răni grave. Totuşi, unul dintre cei surprinşi în casă şi camionagiul au fost transportaţi la spitalul Judeţean pentru incestigaţii, dar nu s-a impus internarea lor.  Pe 8 noiembrie, un alt autotren din Sălaj a distrus casa unei sătence din Sălard, din fericire femeia fiind în altă încăpere decât în cea în care a intrat remorca încărcată cu bolţari.

Ovidiu Morcan

Taguri:


5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor