Le-o coace directorilor

2Comentarii
Le-o coace directorilor
ORADEA - Preşedintele PSD Oradea, Dan Matei, nu-i slăbeşte pe directorii de regii din Oradea. Săptămâna trecută, Matei ieşise în faţă cu salariile „obeze” ale directorilor, care ajung până la 80 milioane de lei vechi, cazul lui Gligor (CET), sau 70 de milioane, cazul lui Ciursaş (Compania de Apă).

Lista poate continua cu Hirţe – 54 milioane (RAPAS), Lupău – 53 milioane (OTL) şi Tomulescu (CAO) – 36,6 milioane de lei vechi.

Şeful social-democraţilor din Oradea a anunţat ieri că va discuta în Biroul PSD Oradea laolaltă cu consilierii locali PSD introducerea în Consiliul Local Oradea a unui proiect de hotărâre pentru renegocierea salariilor directorilor de regii şi, implicit, a retribuţiilor membrilor Consiliilor de Administraţie (CA) ale regiilor pomenite, care – spune Matei – beneficiază de retribuţii semnificative din salariile directorilor.

„Sunt curios cine sunt cei care vor vota împotriva proiectului PSD”, a afirmat Matei, care în continuare a făcut remarci acide la adresa felului în care este realizat Ziarul Primăriei. „Şefii din Primărie şi-au descoperit peste noapte talente la scris şi îşi ridică omagii în Ziarul Primăriei”, acuză Matei, care nu l-a scăpat din vedere nici pe primarul Filip, „prezent în fiecare număr al publicaţiei cu cel puţin o poză”.


Calin Corpas2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor