Leo Veritas – moşul de la Specială 1

Leo Veritas – moşul de la Specială 1
Pentru ca au fost foarte cuminti, Mos Nicolae, care în acest an a fost Clubul Leo Veritas, a trecut prima data pe la copiii de la Scoala Speciala nr. 1 din Oradea. Bucuria si surpriza se puteau citi pe chipurile prichindeilor care, cel putin o jumatate de ora, au cântat si au dansat cum au stiut mai bine.

„Daruri de la Mos Nicolae” a fost actiunea demarata de tinerii Clubului Leo Veritas. Acestia, din sponsorizarile adunate de club, precum si din fondurile membrilor clubului, le-au oferit copiilor pachetele cu dulciuri si jucarii. Cu adevarat speciali


„I-am ales pe ei deoarece sunt copii deosebiti si, din pacate, de multe ori lumea îi uita”, spune Claudia Mang, vicepresedinta Clubului Leo Veritas. Drept rasplata pentru darurile primite, micutii au creat o adevarata atmosfera de sarbatoare, dansând, cântând colinde si recitând poezii. Spiridusii Mosului au deschis spectacolul, apoi si-au facut aparitia colindatorii, însotiti de doi îngeri.

Desi toti micutii care au urcat pe scena sunt copii cu nevoi speciale, spectacolul a fost foarte impresionant. Nu trebuie uitate nici educatoarele care s-au ocupat de ei, având în vedere ca munca lor este una destul de dificila. Momentele artistice au fost prezentate de elevii claselor I – VI.

Ioana Iuhas