Let`s do it Romania, la Vascau

Let`s do it Romania, la Vascau
La Scoala cu clasele I-VIII ,,Nicolae Bogdan,, Vascau a fost mobilizare generala in dimineata zilei de 25 septembrie 2o1o.

Elevi si cadre didactice, in frunte cu directoarea scolii, prof.  Liliana Laza, s-au adunat cu un scop precis,  sa faca din Vascau un oras mai curat.

  Echipa de coordonare voluntari, reprezentata de dl.Vlad Coroiu, fost elev al scolii din Vascau, a distribuit nerabdatorilor participanti manusi, pungi si saci menajeri pentru colectarea selectiva a gunoaielor.

    Cu sustinerea directa a primarului Florin Porge, a viceprimarului Adrian Ciucian, care este si presedinte CRP, a  consilierilor locali Gheorghe Coroiu si Mihaiu Teaha si sub privirile aprobatoare ale vascauanilor, micii voluntari au pornit prin Vascau in cautarea gunoaielor, sub ochii vigilenti ai cadrelor didactice, ele insele voluntare prof.Anca Tanko,prof.Mihai Radac,prof. Florentina Plisco,Inst. Lenuta Laza Matiuta,inv. Elena Gudiu.
    Bine organizati si pusi pe fapte mari,membrii echipei 7649 au ,,perchezitionat,,toate strazile oraselului si au reusit performanta de a umple toti sacii cu resturi.
   Participantii s-au amuzat, concurand pentru umplerea in timp record a sacilor,au socializat, elevii au vazut si latura  ,,umana,, a cadrelor didactice si  ,la incheierea actiunii, in timp ce savurau vestitele cornuri de la brutaria Vascau, oferite cu generozitate de patronul acesteia, dl Alin Tigan, au ,,digerat,, lectia invatata sa pastram curat mediul inconjurator,sa respectam natura,sa facem din Vascau cel mai curat oras din tara.
   Cu mare bucurie si cu satisfactia ca meritam,au primit laude si felicitari din partea dlui Aurel Plisco, cetatean onorabil si mare iubitor de copii, care a recunoscut ca Vascaul arata mai bine si datorita eforturilor noastre ,deci generatiile viitoare vor sti sa iubeasca mediul inconjurator  si sa-l respecte.
    Ehipa s-a declarat dornica sa raspunda si altor provocari , sa declanseze actiuni menite sa le aduca  pe buze zambetul de multumire al lucrului bine facut si cu repercursiuni favorabile mediului inconjurator ca niste buni cetateni ai Vascaului si ,implicit,ai Romaniei.

 

Echipa de coordonare voluntari,reprezentata de dl.Vlad Coroiu,fost elev al scolii noastre,a distribuit nerabdatorilor participanti manusi, pungi si saci menajeri pentru colectarea selectiva a gunoaielor.

Cu sustinerea directa a dlui primar,Florin Porge,a dlui viceprimar Adrian Ciucian,care este si presedinte CRP ,a dlor consilieri locali Gheorghe Coroiu si Mihaiu Teaha si sub privirile aprobatoare ale vascauanilor, micii voluntari au pornit prin Vascau in cautarea gunoaielor, sub ochii vigilenti ai cadrelor didactice,ele insele voluntare prof.Anca Tanko,prof.Mihai Radac,prof. Florentina Plisco,Inst. Lenuta Laza Matiuta,inv. Elena Gudiu.

Bine organizati si pusi pe fapte mari,membrii echipei 7649 au ,,perchezitionat,,toate strazile oraselului nostru si au reusit performanta de a umple toti sacii cu resturi.

Ne-am amuzat , concurand pentru umplerea in timp record a sacilor,am socializat,elevii au vazut si latura ,,umana,, a cadrelor didactice si ,la incheierea actiunii,in timp ce savuram vestitele cornuri de la brutaria Vascau,oferite cu generozitate de patronul acesteia,dl Alin Tigan,am ,,digerat,, lectia invatata sa pastram curat mediul inconjurator,sa respectam natura,sa facem din Vascau cel mai curat oras din tara .

Cu mare bucurie si cu satisfactia ca meritam,am primit laude si felicitari din partea dlui Aurel Plisco, cetatean onorabil si mare iubitor de copii, care a recunoscut ca Vascaul arata mai bine si datorita eforturilor noastre ,deci generatiile viitoare vor sti sa iubeasca mediul inconjurator si sa-l respecte.

Suntem cu totii dornici sa raspundem si altor provocari ,noi insine sa declansam actiuni menite sa ne aduca pe buze zambetul de multumire al lucrului bine facut si cu repercursiuni favorabile mediului inconjurator ca niste buni cetateni ai Vascaului si ,implicit,ai Romaniei.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !