Leu, în ring cu politicienii

Leu, în ring cu politicienii
ORADEA – Primul campion mondial la box profesionist din România, Mihai Leu, a fost prezent azi în Bihor. Leu se află în campanie electorală pentru Partidul Conservator, ocupând poziţia a şasea pe lista acestui partid pentru alegerile europarlamentare.

De precizat că poziţia ocupată de Leu e considerată neeligibilă pentru PC. De altfel, preşedintele executiv al conservatorilor, senatorul Codruţ Şereş, a spus-o apăsat: PC ţinteşte trei locuri de europarlamentar.
„Nu sunt un bun povestitor, nici politician. Dar, după ce am umblat mai mult prin ţară am priceput că nici nu e un mare dezavantaj acesta, pentru mine”, a spus din start Mihai Leu, stârnind zâmbete.
Leu e de şase ani membru al PC şi afirmă că a considerat că e momentul oportun ca să se implice mai mult. Spune însă că e adeptul unui discurs politic pozitiv: „E important să arăţi că tu eşti mai bun decât contracandidatul tău, nu să arăţi ce ilegalităţi a făcut adversarul…”, a declarat Leu, întrerupt imediat de Şereş, ce practic a anunţat candidatura lui Mihai Leu pentru Primăria Hunedoarei, oraşul de origine a marelui pugilist. Leu a părut foarte surprins de anunţul făcut de Şereş, însă nu a negat cele spuse de mai-marele PC.

Upercut-urile primarului
În schimb, Leu a ţinut să dezvăluie că, de când s-a auzit prin Hunedoara despre intenţiile sale, a şi primit primele lovituri sub centură, de la primarul PD al Hunedoarei, Nicolae Schiau. Leu spune că de şase luni stagnează cu lucrările la un imobil, primind controale peste controale, că pentru un impozit pentru maşină neplătit s-a trezit la uşă cu executorul judecătoresc (!) şi că primarul a şi lansat un comunicat de presă, intitulat „Mihai Leu, un cetăţean certat cu legea”. Aceasta în condiţiile în care Leu e cetăţean de onoare al Hunedoarei.

Calin Corpas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase