LG dezvolta noi solutii energetice

LG dezvolta noi solutii energetice
LG Electronics, cel mai mare producator mondial de sisteme de climatizare de 7 ani consecutiv, anunta decizia companiei de a-si largi acest business prin dezvoltarea de solutii energetice, decizie luata ca urmare a crizei energetice si a problemelor de mediu.

Prin aceasta, compania urmareste sa atinga vanzari de 7 miliarde USD pana in 2010. Pentru divizia de climatizare, compania prevede o crestere a vanzarilor la sistemele de climatizare profesionale de la 30% din vanzarile totale ale diviziei la 50% pana in 2010.

Incepand cu anul viitor, LG va implementa solutii eficiente energetic in sistemele si serviciile diviziei de climatizare, pentru dezvoltarea acesteia.
Compania isi propune sa acorde si consultanta in domeniul energetic customizata asfel incat fiecare client sa isi dezvolte propriul management ecologic. LG va asista clientii pe parcursul intregului proces de stabilire a sistemului energetic pentru cladirile publice, oferind sugestii cu privire la planificare, repartizare, supraveghere operationala si mentenanta a sistemului energetic.

Mai mult, LG isi va consolida capacitatile de cercetare si dezvoltare prin colaborarea cu alte companii si institute academice. De asemeni, numarul angajatilor din vanzari cu specializare in inginerie, precum si al personalului din cercetare si dezvoltare, va creste cu 40% respectiv 70% .

LG a atins o crestere semnificativa pe piata sistemelor de climatizare rezidentiale, in special pe pietele din strainatate, ocupand pozitia de lider mondial pe acest segment timp de 7 ani consecutiv.

In acest timp, compania si-a extins cota de piata pe segmentul comercial datorita dezvoltarii unor tehnologii eficiente din punct de vedere energetic.

LG a dezvoltat deja solutii energetice hibride inovatoare, cum sunt Hybrid COGEN si Hybrid XEO, care au demonstrat capacitatea companiei in ce priveste eficienta energetica si reducerea costurilor.

Lansat recent, sistemul Hybrid COGEN foloseste cu 32% mai putina energie, reducand in acelasi timp emisia factorilor de poluare a mediului, cum este CO2. Hybrid XEO, un sistem hibrid de aer conditionat, combina un sistem eficient tip Inverter cu pompe de caldura geotermala, una dintre cele mai inovatoare solutii de energie reutilizabila. Hybrid XEO reduce consumul de energie cu aproape 30% pe an.

Piata aparatelor de aer conditionat va cunoaste o crestere de pana la 65 miliarde dolari pana in 2010, in timp ce piata solutiilor energetice, inclusiv energia solara, eoliana si geotermala, va atinge 75 miliarde dolari, potrivit unui studiu de piata publicat de Asociatia de Informare si Cercetare a Dezvoltarii Serviciilor intitulat Piata Mondiala a Aparatelor de Aer Conditionat 2006.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase