“Lia Ardelean nu reuşeşte să-şi ţină bărbaţii aproape”

Gheorghe Falcă, preşedinte executiv PD Arad, şi-a expus punctul de vedere referitor la respingerea prin vot secret, în Parlament, a percheziţionării locuinţelor lui Adrian Năstase.

Acesta a precizat că o altă majoritate, nu cea care guvernează România, a votat pentru votul secret, doar pentru a se ascunde de anchete. Întrebat cum comentează opţiunea deputaţilor Lia Ardelean – PC şi Kiraly Andras – UDMR, care au votat pentru un vot secret şi care fac parte din coaliţia de guvernare, Gheorghe Falcă a precizat că nu doreşte să comenteze nimic.

Referitor la disputele actuale din cadrul PNL Arad, primarul Gheorghe Falcă a precizat că este o problemă internă a filialei, o problemă relativ minoră faţă de altele mult mai grave.

Întrebat cum comentează declaraţiile deputatului Lia Ardelean, preşedinte al PC Arad, care a ameninţat că va rupe protocolul de colaborare al Coaliţiei de guvernare, pe plan local, Gheorghe Falcă a declarat scurt: „aşteptăm să-l rupă”.

În ceea ce priveşte decizia primarului din Almaş, care a reununţat la PC pentru a se înscrie în PD, Gheorghe Falcă a precizat că nu cunoaşte prea multe amănunte, însă probabil motivul pentru care primarul din Almaş a ieşit din PC este faptul că Lia Ardelean „nu reuşeşte să-şi ţină bărbaţii aproape”.

Referitor la acest subiect, preşedintele CJA, Iosif Matula a dorit să precizeze că Alianţa nu a obligat pe nimeni să vină în cadrul ei, aderarea celor doritori fiind fără impuneri sau obligaţii.

Un alt subiect expus de către Gherghe Falcă a fost faptul că s-a reuşit includerea Aradului în cadrul celor 20 de oraşe ce vor beneficia de un Spital Judeţean. Liderul PD a dorit să accentueze faptul că este o reuşită administrativă, dar şi politică.

Andreea Gherle
Daniel Albu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !