Lia Pop şi educaţia copiilor

ORADEA – Partidul Socialiştilor Europeni, împreună cu partidele socialiste naţionale, printre care şi PSD, vor desfăşura, sub sloganul „Pe primul loc copiii”, o campanie europeană cu scopul protecţiei şi educaţiei copiilor cu vârste până la şase ani.

Programul este cu atât mai necesar cu cât în România sunt peste 800.000 de copii cu vârste între zero şi trei ani şi doar 4.000 de creşe. Problema îngrijirii acestor copii în oraşele mari este tot mai apăsătoare, fiindu-le aproape imposibil părinţilor să îşi lase copiii la o creşă, în condiţii de siguranţă. „În urma proiectului se va încerca strângerea de păreri şi de semnături ale părinţilor cu copii mici şi folosirea acestora pentru a forţa o reacţie din partea guvernelor ţărilor europene”, a declarat Lia Pop, şefa Organizaţiei de Femei a PSD Bihor.

Pentru reuşita proiectului şi asigurarea unei mai bune îngrijiri a copiilor este însă necesar sprijinul tuturor cetăţenilor, care să vină cu propriile idei pentru rezolvarea acestei crize, crede decanul de la Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării.

Sergiu Briceag0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase