Liber la cumpărături la Pic

15Comentarii
Liber la cumpărături la Pic
ORADEA - De azi, orădenii pot să-şi facă cumpărăturile la încă un mare magazin. Pic Hypermarket Oradea a fost inaugurat oficial, miercuri seara de patronul Cornel Penescu, care şi-a adus la Oradea toată familia, cu această ocazie.  PIC II 22.11.2007 Video

Magazinul a fost arhiplin cu oficialităţi, oameni de afaceri şi alte categorii de invitaţi. Prezentările au fost făcute de cântăreaţa Andrea Bănică.

Pic Oradea este cel de al patrulea hypermarket deschis de fraţii Penescu şi primul din partea de vest a ţării. Celelalte sunt la Craiova, Piteşti şi Brăila. Hypermarketul este investiţie 100% cu capital românesc. Conducerea hypermarketului este foarte tânără.

Pic Oradea

Situat pe Calea Borşului, nr. 28, vizavi de fosta Uzină Alumina, Pic Oradea are la bază o investiţie de circa 30 de milioane de euro. Construcţia a fost realizată în nouă luni de divizia de antrepriză a Pic, condusă de Ilie Penescu, fratele mai mare a lui Cornel. Magazinul oferă în prezent circa 700 de locuri de muncă. Pe timpul realizării construcţiei alte 1.400 de persoane şi-au găsit aici un loc de muncă.

Mulţi dintre angajaţi au muncit înainte la alte magazine de acest gen. „Am lucrat înainte la Real. Cei de la Pic mi-au oferit mai mulţi bani şi n-am stat pe gânduri. Ca mine au făcut şi alţi colegi”, povesteşte unul dintre noii angajaţi.

Joi dimineaţa, câteva zeci de clienţi aşteptau cu nerăbdare deschiderea magaziului. Euforia manifestată la deschiderea Real sau Selgros, şi îngrămădeala de atunci, au rămas amintire. Oamenii au venit mai mult din curiozitate, să vadă dacă într-adevăr „preţul Pic e cel mai mic”. Unii au fost de acord cu acest slogan, alţii …. „Am venit să văd dacă într-adevăr preţurile sunt mai mici decât în altă parte. La unele produse da, la altele ba”, spune unul dintre primii cumpărători.

Transport

Conducerea magazinul i-a asigurat pe cei care doresc să treacă pragul hypermarketului că vor avea transportul gratuit cu microbuze. Mai mult, OTL a introdus începând de joi dimineaţa tramvaie în şi dinspre Pic, la interval de opt minute, pe tot parcursul zilei. „Am încercat azi să vedem ce se întâmplă pe traseul spre hypermarket. În funcţie de fluctuaţia călătorilor în zonă, vom lua deciziile care se impun. Tramvaiele circulă momentan din opt în opt minute”, ne-a declarat Elena Balog, şef Direcţie Exploatări OTL. Aceasta a ţinut să precizeze, în mod special, că aceste călătorii cu tramvaiul nu sunt gratuite şi se taxează ca orice călătorie cu mijloacele de transport ale OTL.
Dan Birta15Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor