Liceeni care primesc bani

1Comentariu
Liceeni care primesc bani
DEVA – Toţi liceenii din judeţul Hunedoara, care au depus dosare pentru obţinerea de ajutor financiar, au primit OK-ul Inspectoratului Şcolar.

Ajutorul financiar oferit de stat prin programul “Bani de liceu” va fi acordat în acest an şcolar unui număr de 1691 de elevi hunedoreni. Cele mai multe cereri au fost depuse în Deva unde funcţionează multe licee. Unitatea de învăţământ cu cele mai multe dosare aprobate este, însă, Grupul Şcolar Minier din Lupeni. „Anul trecut au fost depuse, în judeţ, 1154 de dosare pentru acest program, toate fiind aprobate. Se pare că elevii au avut încredere şi în acest an au depus mai mulţi dosare obţinând astfel bani de la Guvern”, a declarat Mariana Milea, referent de specialitate în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara.

 

Beneficiarii programului sunt elevii care se află în întreţinerea familiilor al căror venit brut lunar pe membru, realizat în ultimele trei luni anterioare depunerii dosarului, este de maximum 150 de lei. O altă categorie este formată din elevii care beneficiază de o măsură de protecţie socială ori se află sub tutelă sau curatelă. Elevii vor primi ajutorul financiar pe perioada cursurilor şcolare, inclusiv în timpul pregătirii şi susţinerii examenului de bacalaureat sau de diplomă, dar şi în perioada practicii în producţie.

Dosare pentru „Bani pentru liceu”
Deva: 364; Hunedoara: 284; Petroşani: 171; Lupeni: 161; Vulcan: 125; Călan: 91; Crişcior: 80; Ilia: 76; Geoagiu: 65; Haţeg: 63; Brad: 48; Simeria: 40; Orăştie: 21.

Sanda Bocaniciu1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor