Liceenii au sarbatorit Dragobetele

Elevii au sărbătorit Ziua Iubirii
Elevii au sărbătorit Ziua Iubirii
De Ziua iubirii, tinerii au dansat, au cântat, au recitat poezii şi şi-au făcut declaraţii de dragoste.

Elevii mai multor unităţi de învăţământ din Oradea au marcat Dragobetele, sărbătoarea românească a iubirii. Asociaţia Femeilor Ortodoxe Române din Episcopia Oradiei (AFOREO), în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor şi Liceul Teoretic „Aurel Lazăr” din Oradea, a organizat vineri, 24 februarie, a doua ediţie a Carnavalului de Dragobete.

Ziua iubirii a fost sărbătorită de elevi de la Liceul de Artă, Liceul Teologic Ortodox „Roman Ciorogariu”, Liceul Teoretic „Aurel Lazăr”, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Colegiul Naţional „Iosif Vulcan”, Liceul Greco-Catolic „Iuliu Maniu”, Grupul Şcolar „Ioan Bococi”, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” şi Şcoala cu clasele I-VIII „Dimitrie Cantemir”.

Acţiunea a cuprins un recital de poezie de dragoste din lirica românească şi un concurs de declaraţii de dragoste. De asemenea, în sala festivă a Liceului Teoretic „Aurel Lazăr” a fost organizat şi un program artistic care a cuprins cântece populare, muzică uşoară, dansuri populare şi de societate. Un juriu, alcătuit din profesorii: Ioan Micu, Ştefan Lacatoş, Alina Vidican, Aurelia Bonţan, Mihaela Şumălan, Mihaela Costea, Voichiţa Raţ, Titiana Cherteş şi dr. Emilia Moţ, a fost atenţi modul în care tinerii au recitat poezii şi a apreciat cele mai frumoase declaraţii de dragoste.

Elevul care a făcut cea mai frumoasă declaraţie de dragoste şi fata care a recitat excepţional o poezie de dragoste au primit din partea Şcolii Auto Decebal un premiu special: posibilitatea de a urma gratuit cursuri de conducere.

Toţi elevii participanţi au primit premii. Premiile au fost asigurate de organizatori cu ajutorul senatorului Lucia Varga şi a profesoarelor Teodora Codău şi Claudia Timofte, directorul Şcolii „Dimitrie Cantemir”, respectiv profesor universitar. Activitatea a fost coordonată de Viorica Cherteş, preşedinta AFOREO.

Crina Dobocan

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !