Liceul Pedagogic în sărbătoare

Sute de elevi şi profesori ai Liceului Pedagogic „Iosif Vulcan” au umplut miercuri sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor pentru a sărbători împlinirea a 221 de ani de la constituirea instituţiei.

Alături de sărbătoriţi au fost invitaţi reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor, Consiliului Local Oradea şi Inspectoratului Poliţiei Judeţene. Manifestarea a început cu un istoric al şcolii, prezentat de directoarea Letiţia Bogdan, după care au luat cuvântul invitaţii.

 

„Dintre cei mai buni”

 

„Liceul Pedagogic este unul de prestigiu al judeţului nostru. Sunteţi unii dintre cei mai bine pregătiţi elevi ai judeţului nostru”, a afirmat inspectorul şcolar general adjunct, Silviu Torjoc.

„Vă dorim calde felicitări şi realizări pe toate planurile. Mărţişorul din partea mea este un gând bun, ales, materializat în pacea de care avem atâta nevoie”, a spus Liviu Popa, comisarul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor.

 

Muzică şi dans

Î

n urma cuvântărilor, pe scenă şi-au făcut apariţia elevii şcolii care au prezentat un spectacol. Programul a fost unul foarte încărcat, nu a lipsit muzica, interpretată în numeroase limbi ale Europei.

De asemenea, dansurile de aproape toate genurile, prezentate atât de prichindeii de-o şchioapă cât şi de domnişoarele de la liceu au impresionat publicul care i-a răsplătit cu ropote de aplauze.

Sărbătoarea Liceului Pedagogic „Iosif Vulcan” a început încă de luni, când au avut loc o serie de competiţii sportive, iar ziua de marţi a fost dedicată sesiunilor ştiinţifice, la care au participat profesori şi elevi deopotrivă.

Ioana Iuhas

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !