Liceul Teoretic Aurel Lazar din Oradea ajuns la a 27-a aniversare

De Alexandru Guiaș
Dans și voie bună de ziua lor
Dans și voie bună de ziua lor
Ziua Liceului Teoretic „Aurel Lazăr” a fost sărbătorită de elevii şi profesorii şcoli care şi-au premiat şi invitaţii.

De ziua școlii conducerea și elevii Liceului Teoretic „Aurel Lazăr” s-au pregătit așa cum se cuvine, cu momente artistice și premierea profesorilor și colaboratorilor. Momentul aniversar a fost deschis prin intonarea Imnului de Stat de către Maria Bocor acompaniată la orgă de Oana Musteață (eleve în clasa a X-a B).

Directorul liceului, prof. Gheorghe Tirla a vorbit despre momentul înființării liceului în urmă cu 27 de ani, realizările obținute de profesori și elevi de-a lungul existenței școlii și a premiat profesorii care în anul școlar 2015-2016 au obținut rezultate la etapele județene și naționale ale olimpiadelor școlare, în semn de recunoaștere pentru dăruirea cu care au înțeles să-și aducă la îndeplinire menirea de dascăl.

sceneta-ziua-lazaristilor

Elevii din trupa de teatru a liceului, coordonați de prof. Elena Dumitraș, au interpretat sceneta „Justiție”, adaptare după schiţa lui I.L.Caragiale, scenariul fiind scris de prof. Laura Lup. A urmat ansamblul folcloric al liceului „Florile primăverii” sub coordonarea prof. Livia Ghiurcuța și Olga Drăgan, care au încântat profesorii, elevii și invitații prezenți la manifestare, prin interpretarea mai multor cântece și jocuri populare din Bihor.

Manifestarea s-a încheiat cu premierea elevilor la cele două concursuri desfășurate în cadrul Zilelor școlii, prof. Rodica Turcaș felicitând elevii participanți, cât și Consiliul Școlar al Elevilor pentru implicare.

La eveniment au fost prezenți circa 100 de persoane, iar printre invitați s-au numărat, Florin Birta (viceprimarul Oradei și fost elev al liceului), Eugenia Bombei (din partea CL Oradea), Ioan Micu (fostul director al liceului) și președintele comitetului de părinți al școlii, precum și reperezentanți din mass-media locală. Drept răsplată pentru buna colaborare avută cu reprezentanții liceului, toți invitații au primit din partea gazdelor câte o diplomă și un exemplar din ultimul număr al ziarul școlii.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !