Licitaţia pentru autobuze blocată de o contestaţie

6Comentarii
Licitaţia pentru autobuze blocată de o contestaţie
ORADEA – Licitaţia pentru achiziţionarea unui număr de 20 de autobuze, care trebuia să aibă loc în cursul zilei de luni, a fost blocată ca urmare a unei contestaţii depuse de una din firmele care au cumpărat caietul de sarcini.

Regia Autonomă de Transport Local Oradea intenţionează să cumpere 20 de autobuze noi, pentru în valoare de 7,14 milioane euro. Licitaţia urma să aibă loc în cursul zilei de luni. Până la licitaţie 13 firme au cumpărat caietul de sarcini, iar înainte cu două zile de licitaţie, o societate din Ploiesti a depus contestaţie. „Acum aşteptăm ca Autoritatea Naţională de Soluţionare a Contestaţiilor să ne dea un răspund, după care vom stabili o nouă dată pentru licitaţie”, a declarat Cornel Lupău, directorul RA OTL Oradea. „Practic noi am solicitat în caietul de sarcini o garanţie de doi ani de zile pentru autobuze. Asta presupune şi service şi am cerut să aibă service şi în Oradea, să nu fim nevoiţi să mergem până la Craiova sau la Timişoara cu 20 de autobuze, la verificări, sau la schimbatul filtrului. Iar firma respectivă, a cerut, cu două zile înainte de licitaţie, să acceptăm să deţină service şi în Oradea dar şi în alte părţi. Nu prea am înţeles ce vor”, a explicat Cornel Lupău.

Potrivit caietului de sarcini, cele 20 de autobuze trebuie să fie dotate cu aer condiţionat şi podea joasă pentru accesul persoanelor cu handicap. Autobuzele vor fi plătite de regie, care va contracta un credit în acest sens. Contractul presupune livrarea celor 20 de autobuze, precum şi asigurarea pieselor de schimb şi service-ului pe parcursul celor trei ani de garanţie.

Georgiana Anghel6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor