Licitaţie cu repetiţie la Fisc

Ioan Bercea
Ioan Bercea
ORADEA – Fiscul bihorean scoate la vânzare prin licitaţie publică, pentru a nenumărata oară, trei apartamente situate în Oradea pe Calea Clujului – vizavi de Poliţia Circulaţie. Licitaţia va avea loc în 11.05.2009, ora 10:00, la sediul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Bihor, str. Dimitrie Cantemir, nr.2.

Reducere

Apartamentele scoase la vânzare aparţin SC Big Trans SRL din Oradea. Având în vedere că este a treia licitaţie, preţurile de evaluare ale apartamentelor sunt diminuate cu 50%. Astfel un apartament de două camere, cu suprafaţa utilă de 44,57 mp, neracordat la reţeaua de termoficare şi apă caldă, are preţul de strigare de 68.800 de lei. Un alt apartament cu două camere, neracordat la reţeaua de încălzire şi apă caldă, în suprafaţă de 47,48 mp, are preţul de pornire a licitaţiei de 72.500 de lei. În aceeaşi situaţie, neracordat la apă caldă şi încălzire, se află un apartament de o cameră, în suprafaţă de 28,32 mp, care are preţul de strigare de 45.970 de lei. Apartamentele sunt scutite de TVA, conform art 141 din Legea 57172003.

„Cei interesaţi în cumpărarea apartamentelor trebuie să prezinte până în ziua precedentă termenului de vânzare oferte de cumpărare şi dovada plăţii taxei de participare reprezentând 10% din preţul de pornire al licitaţiei”, ne-a comunicat Ioan Bercea, şeful Administraţiei Fiscale Oradea. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul DGFP Bihor sau la tel 0259/433.050, interior 2067, persoană de contact Aurelian Niculescu.

Cei care cred că au dat peste un chilipir nu trebuie să se bucure prea repede. Imobilele respective au mai fost licitate de câteva ori, dar în preziua vânzării proprietarul şi-a achitat datoriile către Fisc, iar licitaţia a fost anulată.

 

Dan Birta

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !