Licitatie cu strigare pentru comertul de Sf. Valentin

Licitatie cu strigare pentru comertul de Sf. Valentin
Administraţia Imobiliară Oradea organizează licitaţie publică cu strigare pentru atribuirea unor suprafeţe de teren aparţinând domeniului public, în vederea desfăşurării de activităţi comerciale stradale cu ocazia Zilei Sf. Valentin, informează Primăria printr-un comunicat de presă.

Procedura de închiriere a acestor suprafeţe este licitaţia publică cu strigare, preţul de pornire este de 3 lei/mp/zi, iar pasul de licitaţie este de 0,50 lei. Preţul licitat la încheiere va fi cel puţin egal cu preţul de pornire a licitatiei + primul pas (3,50 Lei).

Taxa de participare la licitaţie este de 5 lei/loc/amplasament licitat, achitată prin numerar depus la casieria Administraţiei Imobiliare Oradea (AIO), situată în Centrul pentru Relaţii cu Publicul – parter Primăria Oradea. Tot acolo se achită şi garanţia de participare, în valoare de 50 lei/loc/amplasament licitat.

Licitaţia cu strigare va avea loc în data 7 februarie 2013, de la ora 11:00, Sala mare a Primăriei, et. I în şedinţă publică deschisă.

Perioada pentru care se va atribui amplasamentul pentru desfăşurarea de activităţi comerciale stradale de Ziua Sf. Valentin este 8 – 14 februarie, nefiind acceptată o perioadă mai scurtă decât cea stabilită prin Dispoziţia Primarului nr. 35 din 14.01.2013.

Termenul limită de depunere a solicitărilor şi a documentelor solicitate este 5 februarie.

Informatii suplimentare se pot obtine la Marge Adina – şef Birou Achiziţii Publice, tel. 0259/437.000, int. 233 sau Abaghioaiei Florica – Serv.Terenuri, tel. 0259/436276, int. 197. Condiţiile de închiriere se pot descărca de pe site-ul, www.oradea.ro, secţiunea Licitatii.

 

Taguri:


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !