Licitatie de vinuri în scop caritabil

De Veronica Bursaşiu
Licitatie de vinuri în scop caritabil
Asociația pentru cultura și civilizația vinului Millésime din Oradea în colaborare cu Rotary Club Oradea 1113 doresc să marcheze împreună un an frumos, cu multe realizări, printr-o licitație caritabilă de vinuri la care sunt invitați membrii celor două asociații, precum și alți iubitori de vinuri alese.

Scopul acțiunii este de a strânge fondurile necesare pentru a dota Secția de Neonatologie din cadrul Maternității Oradea cu un blender de aer medical, aparat necesar în oxigenoterapia specifică noilor născuți.

licitatie-vinuri-bihon-2

Vinurile care vor fi incluse în oferta de licitație au fost donate de cramele românești SERVE, Oprișor, Nachbil, Corcova Roy & Damboviceanu sau provin din colecțiile private ale unor iubitori de vinuri orădeni. Toate sunt vinuri premium, realizate în ediții limitate, din ani considerați excepționali din punct de vedere a calității, care au dovedit un potențial de învechire foarte bun (peste 10 ani).

licitatie-vinuri-bihon-3

Asociația Millésime nu este la primul eveniment de acest fel, având deja o tradiție în a organiza acest tip de acțiuni caritabile care oferă iubitorilor de vin un mijloc de a achiziţiona vinuri excepţionale, cât şi o modalitate de a realiza un act de binefacere. Anul acesta Clubul Rotary Oradea 1113 a hotărât să se alăture acestei inițiative atât prin identificarea cauzei spre care să se fie direcționate fondurile strânse în cadrul acțiunii caritabile cât și prin donarea unei sticle de vin de colecție care va fi inclusă în oferta de licitație.

Evenimentul va avea loc joi, 21 decembrie, începând cu ora 19:00 la sediul Asociației Millésime din Cetatea Oradea – corp L (Galeria Vinurilor).0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !