Licitație eșuată pentru Parcul Industrial Tileagd

Încă de pe vremea președintelui Popa, Consiliul Județean se chinuie să facă un parc industrial în județ
Încă de pe vremea președintelui Popa, Consiliul Județean se chinuie să facă un parc industrial în județ - © Sursa: Google Maps
Consiliul Județean anunță reluarea licitației pentru amenajarea parcului industrial. Este vorba despre o investiție de 1 milion de euro.

Societatea Parcuri Industriale Bihor SA deținută de Consiliul Județean anunță, practic, ratarea licitației privind investiția de peste 1 milion de euro pentru lucrările de construcție și amenajare a Parcului Industrial Tilegad. Este vorba despre construirea drumului de incintă, a drumurilor de acces, parcări, sens giratoriu, trotuare și stații de autobuz dar și instalații electrice și sanitare, deviere de rețele electrice și instalații pentru stingerea incendiilor.

A existat o singură ofertă, depusă de societatea Dumexim SRL Oradea, care a fost respinsă, din cauza documentației incomplete. Astfel, licitația va fi reluată. Ni se transmite că „prima procedură a fost anulată pentru că ofertele depuse au fost inacceptabile din punctul de vedere al normelor procedurale stabilite de societatea Parcuri Industriale Bihor SA”.

Așteaptă noi oferte

Valoarea totală a contractului este de 4.742.844,70 lei, iar termenul limită până la care operatorii economici interesanți pot depune ofertele este de 02.11.2018, ora 12.00. Data limită de primire a solicitărilor de clarificări este 25.10.2018, ora 12.00.

Garanția de participare la procedura de atribuire este de 1% din valoarea contractului, adică de 47.000 de lei și este valabilă pentru o perioadă de minimum 90 de zile, transmite Consiliul Județean. Procedura de atribuire este prin licitație deschisă, iar documentația de atribuire poate fi obținută prin solictare scrisă, depusă la sediul societății Parcuri Industriale Bihor SA, Oradea, strada Gheorghe Dima nr.3, etaj 1. Modul de depunere a ofertelor este fie prin email la adresa office@investinbihor.com sau pe suport hârtie la sediul societății, direct sau prin poștă.

Pentru selectarea ofertanților, Societatea Parcuri Industriale Bihor SA, are în vedere o serie de criterii de calificare privind situația personală, economico-financiară și capacitatea tehnică și profesională a ofertanților, acestea derivând din Documentația de atribuire. Potrivit reprezentanților SC Parcuri Industriale Bihor SA, criteriul de atribuire a contractului
de achiziție este prețul cel mai scăzut. Durata contractului de achiziție este de maximum 12 luni de la data intrării în vigoare a contractului de achiziție a lucrărilor.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor