Licitaţie la energia termică

Licitaţie la energia termică
Deva – Furnizarea energiei termice în municipiul Deva se va face de către un operator ce va fi desemnat prin licitaţie publică, conform normelor europene, potrivit unei hotărâri adoptate vineri de Consiliul Local (CL).

Consilierii au stabilit ieri o comisie care se va ocupa de întocmirea regulamentului şi a caietului de sarcini pentru delegarea gestiunii la serviciul public de alimentare cu energie termică a municipiului.

Documentele vor fi prezentate, spre aprobare, într-o şedinţă viitoare a CL Deva.
Conform expunerii de motive, actualul operator de energie termică din Deva, SC Calor SA, deţine 35 de puncte termice, 85 la sută din instalaţiile existente în incinta acestora fiind refăcute. De asemenea, există sisteme de recirculare a apei calde la blocurile de locuinţe şi un sistem de transmitere automată a datelor din punctele termice.

Conform datelor prezentate consilierilor locali, doar jumătate dintre cele 24.000 de apartamente din municipiul Deva mai beneficiază acum de căldura furnizată de SC Calor SA, restul locatarilor alegând alte forme de încălzire. Energia termică este contorizată în proporţie de 97 la sută, iar apa caldă în procent de 99 la sută.

Mihai Stan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !