Licitatie pentru comertul stradal de Paste

Licitatie pentru comertul stradal de Paste
135 de amplasamente pentru comercianţii sezonieri de Paşte şi Florii sunt scoase la licitaţie de Consiliul local, respectiv de Administraţia Imobiliară Oradea (AIO), pe Corso, în Piaţa Unirii şi-n centrele sau zonele comerciale din cartiere.

Prin dispoziţia primarului s-a stabilit că este permisă doar comercializarea de felicitări, pachete de cadouri sau flori iar mobilierul stradal utilizat va consta din tonete sau standuri acoperite, în caz de vreme rea, cu pavilioane sau umbrele. „Nu se va admite comercializarea de flori în cutii de cartom şi acoperirea tonetelor cu folii de plastic, material textil etc”, stabileşte decizia edilului. Licitaţia are lor în data 18 aprilie, câştigătorii se vor stabili prin licitaţie publică cu strigare. Preţul de pornire al licitaţiei este de 3 lei/mp/zi, iar pasul de licitaţie este de 0,50 lei/pas. Preţul licitat la încheiere va fi cel puţin egal cu preţul de pornire al licitației plus primul pas (3,50 Lei). Taxa de participare la licitație este de 5 lei/loc/amplasament licitat, achitată prin numerar depus la casieria Administratiei Imobiliare Oradea, Sala Ghișeelor.

Garanția de participare în valoare de 50 lei /loc/amplasament licitat se achită tot acolo, în numerar. Licitatia cu strigare va avea loc în data 18.04.2013 ora 11:00, în Sala mare a Primariei Oradea, et. I, P-ţa Unirii nr. 1, în şedinţă publică deschisa. Termenul limita de depunere a solicitarilor și a documentelor solicitate este azi, ora 10:00. Perioada pentru care se va atribui amplasamentul pentru desfăşurarea de activităţi comerciale stradale cu ocazia Sărbătorilor de Florii și Paște este 23.04.2013 – 04.05.2013. Nu se acceptă o perioadă mai scurtă decât perioada stabilită mai sus, conform Dispoziţiei Primarului nr. 601 din 01.04.2013. Informații suplimentare se pot obtine la Marge Adina –Sef Birou Achiziţii Publice, tel. 0259/437.000, int. 233 sau consilier Florica Abăghioaie – consilier AIO tel. 0259/437.000, int 197.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !