Licitaţie pentru întreţinerea drumurilor

Licitaţie pentru întreţinerea drumurilor
ORADEA - Bihorul va primi 238,8 milioane de lei pentru întreţinerea drumurilor, atât pe timp de iarnă, cât şi pe timp de vară, pentru perioada 2008 – 2012.

Banii sunt acordaţi, de la bugetul de stat, de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) care va organiza în luna februarie licitaţie pentru acordarea contractelor de întreţinere.Direcţia Regională (DRDP) Cluj, de care aparţine şi Bihorul va primi pentru întreţinerea drumurilor administrate 1,2 miliarde de lei.

Condiţii

Firmele sau consorţiile interesate să depună oferte pentru unul sau mai multe loturi trebuie să îndeplinească două condiţii, respectiv o cifră medie de afaceri anuală pe ultimii trei ani de cel puţin 70 de milioane de lei şi experienţă în contracte similare de cel putin şapte milioane de lei pentru lucrări de întreţinere în condiţii de vară/iarnă şi trei milioane de lei pentru lucrări periodice.

În cazul condiţiei privind afacerile în ultimii ani, plafonul scade la jumătate dacă oferta este depusă de IMM-uri. Garanţia de participare este de 100.000 de lei pentru fiecare lot, cu aceeaşi excepţie, a IMM-urilor, care vor plăti doar 50.000 de lei.

Preţul cerut de ofertanţi va avea o pondere de 75% în alegerea câştigătorilor, urmat de experienţa în lucrări de întreţinere a drumurilor şi asigurarea calităţii serviciilor, în proporţie de câte 10%, şi valoarea investiţiilor anuale în modernizarea echipamentelor folosite, cu o pondere de 5%.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data licitaţiei, 18 februarie.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !