Licitatie pentru locuri de veci

De Dan Birta
1Comentariu
Florin Alexandru
Florin Alexandru
Administraţia Domeniului Public SA Oradea organizează, în data de 30 iulie 2012, începând cu ora 10:00, la sediul administrativ din Cimitirul Municipal o licitaţie deschisă cu strigare, pentru concesionarea a 58 de locuri duble de înmormântare.

Locurile se găsesc în Parcela 67, situată în apropierea Cartierului Europa. „Concesionarea se face pe o perioadă de 20 de ani, preţul de pornire a licitaţiei este de 3.720 lei/loc dublu. Participarea se face pe bază de cerere depusă la sediul SC ADP SA din Piaţa Independenţei nr. 21. Cererile se depun începând cu data de 01.07.2012 şi până în 25.07.2012”, ne-a informat Florin Alexandru, purtătorul de Cuvânt al ADP.

Condiţiile de participare

Pot participa la licitaţie doar cetăţenii care au domiciliul în Oradea. Fiind vorba despre locuri duble, ofertanţii trebuie să se prezinte la licitaţie cu ducumente justificative care să ateste că cei care concesionează un loc dublu sunt soţ-soţie sau rude până la gradul IV, inclusiv. Solicitanţii pot depune oferte doar pentru un singur loc dublu. Ofertele pot fi depuse doar cetăţenii care nu au loc de înmormântare concesionat în Cimitirul Rulikowski.

„În cazul în care există o cerere singulară pentru un anumit loc, concesionarea locului respectiv se face la preţul de 3.720 de lei. În cazul în care există două sau mai multe cereri pentru acelaşi loc se va organiza licitaţie deschisă, cu strigare, iar câştigătorul licitaţiei va fi cel care va oferi suma cea mai mare dintre ofertele strigate”, a precizat Florin Alexandru.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor