Licitaţie pentru opt străzi

5Comentarii
ORADEA – Opt noi străzi din Oradea au fost licitate şi adjudecate, urmând să fie predate spre execuţie, ne-a anunţat Dan Antoniu, funcţionar în cadrul serviciului de licitaţii din Direcţia Tehnică.

Una dintre firmele care a licitat câştigând mai multe obiective este chiar Drumuri Bihor, cea care, la începutul acestui an, a contestat legalitatea relaţiei dintre Primăria Oradea şi SC Drumuri Orăşeneşti, în contul căreia firmei i se încredinţau fără licitaţie lucrările la străzile oraşului, fapt considerat de contestatar anticoncurenţial.

„Strada Seleuşului a fost câştigată de Trameco, cu o valoare de 3,5 milioane RON şi cu perioadă de execuţie de 3 luni. Gutenberg a fost câştigată de Construct Mod pentru 1,2 milioane RON, cu terme de 3 luni”, ne-a spus funcţionarul.

Acesta a precizat că Drumuri Bihor a câştigat jumătate din străzile licitate: Apateului, cu 1,6 milioane ron şi termen de trei luni, Erkel Ferenc, pentru peste 797.000 RON, în , Th. Aman, pentru 361.000 ron în două luni şi Eftimie Murgu, pentru peste 820.000 ron, în 2,5 luni. Trameco, firma aceluiaşi patron, a mai câştigat şi execuţia străzi Rimanokzi Kalman, pentru 695.000 RON în trei luni.

Strada Munteniei a fost adjudecată de firma Colosseum Print din Biharia, pentru suma de 696.000 RON cu termen de execuţie de două luni.

Funcţionarul spune că predarea amplasamentelor, moment de la care începe să curgă termenul de execuţie, se va face după semnarea contractelor.

Cristina Ghilea5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor