Licitaţii la Poliţie

ORADEA – Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor organizează în 22 martie de la ora 10:00, licitaţia publică cu strigare pentru închirierea unui spaţiu de 2 mp, din imobilul situat în Oradea, pe str. Independenţei nr. 51, în scopul amplasării unui aparat de multiplicat. Licitaţie

De asemenea, IPJ Bihor, organizează în 27 martie, de la ora 10:00, o altă licitaţie publică cu strigare pentru închirierea unui spaţiu de 59,65 mp, din imobilul situat în Oradea, pe str. Codrilor nr. 9, în scopul desfăşurării activităţii de desfacere hrană caldă, minuturi, băuturi răcoritoare, preparate şi semipreparate servite pe loc.

Persoanele interesate se pot prezenta la sediul unităţii din Oradea, de pe str. Republicii nr. 50, de unde în perioada 15 – 20 martie, pentru prima licitaţie, respectiv în perioada 14 -23 martie, pentru cea de-a doua licitaţie, între orele  08:30 şi 16:00, pot solicita în scris fişa de date a achiziţiei contra sumei de 1,5 lei. Informaţii suplimentare se pot obţine la nr. de telefon 0259/403.240.

Ovidiu Morcan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !