Licitează parcele în parcurile industriale

Licitează parcele în parcurile industriale
Administratorul parcurilor industriale din Oradea anunţă scoaterea la licitaţie a câtorva parcele în două locaţii din municipiu.

„De obicei organizăm licitaţiile atunci când se adună mai multe scrisori de intenţie de la potenţiali investitori. Acum avem vreo zece astfel de scrisori deci e un moment potrivit”, spune Delia Ungur în numele Eurobusiness Parc Oradea SRL.

Administratorul parcurilor oferă trei, respectiv 14 parcele disponibile în perimetrul parcurilor Eurobusiness I şi II, localizate pe Calea Borşului respectiv pe strada Ogorului.

„Destinaţia parcelelor este construcţia de hale/clădiri pentru activităţi de producţie/servicii. Durata maximă a concesiunii este de 25 de ani, începând de la data semnării Contractului. Redevenţa minimă ca bază de pornire a licitaţiei este de 8 Euro/mp/25 de ani, fără TVA. Garanţia de participare la licitaţie este conform Caietului de sarcini. Documentaţia pentru licitaţie este disponibilă atât pe site-ul www.oradea.ro cât şi pe site-ul www.eurobusinessparc.ro”, se arată într-un counicat al Primăriei. Ofertele se pot depune în perioada 10 decembrie 2012 – 17 ianuarie 2013 între orele 08.00 – 15.00 şi 08.00 – 12.00 (pentru data de 17 ianuarie 2013, ultima dată de depunere a ofertelor), la sediul societăţii din Oradea, Piaţa Unirii nr.1-3, etaj I, camera 134.

Deschiderea ofertelor va avea loc în prezenţa ofertanţilor şi a Comisiei de Evaluare şi Selecţie a Ofertelor în data de 17 ianuarie 2013, la ora 13,00, conform calendarului licitaţiei, la sediul Primăriei Municipiului Oradea, situat în Oradea, Piaţa Unirii Nr.1-3, Sala Mică.

Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Eurobusiness Parc, la telefon 0259/408821 sau la adresa de email contact@eurobusinessparc.ro, persoană de contact Liana Boangiu.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !