Lifting şi politică la Neuro

17Comentarii
Foto arhiva
Foto arhiva
Începând de azi, Spitalul de Neuropshihiatrie din Oradea are un nou director. Interimar. Prin ordin al Ministrului Sănătăţii, Georgeta Man, a fost instalată, cu titlu de interimat, director al Spitalului  de Neuropshihiatrie din Nucet.

Începând din 16 februarie. Directorul medical, Alexandru Bichir, şi-a dat demisia din motive de sănătate. Potenţialul director medical ar ptea fi Mera Etelka, fost director al Spitalului până la instalarea Georgetei Man. „Eu am ocupat prin concurs postul de director. Am avut un control de la Ministerul Sănătăţii, au spus că sunt probleme de încălcarea legislaţiei, chestiuni pe care nu le putem contesta, comune spitalelor din România: cele ce privesc suprafaţa pe pat, circuitele. Eu nu doresc să mai fie scandal la spital, doresc să lucrăm în linişte”, a spus Mera Etelka.

 

Georgeta Man a mai ocupat această poziţie, dar a fost schimbată din motive politice, aşa cum afirma. Actualul director interimar a dat Spitalul în judecată şi a câştigat procesul. Dar se pare că nu va putea candida pentru postul de director deoarece nu îndeplineşte condiţia ce prevede o vechime de doi ani. Georgeta Man a declarat pentru presa centrală în urmă cu câteva luni că „ problemele profesionale mi-au marcat foarte mult chipul”.„În ultimul timp, m-am schimbat enorm”.Georgeta Man încerca să-şi susţină astfel cauza pentru a câştiga un concurs organizat de un tabloid ce avea drept miză o operaţie de înfrumuseţare. Pozele cu care Georgeta Man a intrat în concurs au fost expediate de către fiica şi soţul ei pentru a-i aduce „zâmbetul pe buze”. Scopul declarat era acela de a obţine drept premiu un lifting facial. “Am fost suspendată pe motive politice. Anumite persoane au vrut să-şi aducă la conducerea spitalului propriul om. Am suferit şi am luptat foarte mult. De altfel, am obţinut în instanţă o sentinţă definitivă şi irevocabilă, însă, nici acum, nu am fost repusă în funcţie. De doi ani, stau acasă, motiv pentru care am făcut şi o depresie”, şi-a argumentat poziţia, în toamna anului trecut, Georgeta Man.

Veronica Bursasiu17Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor