Liga Campionilor la cald

Liga Campionilor la cald
Iata cateva informatii la cald, venite cu putine ore inainte de startul partidelor de miercuri seara din Liga Campionilor.

Jose Mourinho afirma ca echipa Chelsea va putea depasi pasa negativa in fata adversarilor dificili din Grupa G a Ligii Campionilor. Vom gasi “solutiile din atac necesare”, a spus astazi Mourinho. Echipa belgiana Anderlecht doreste sa faca un meci bun, pentru ca pana acum nu are nici un punct. Vincent Kompany a declarat ca “sunt mai infometat ca oricand, la fel ca si restul echipei”.

Este posibil ca Anderlecht sa nu aiba un meci usor in aceasta seara.


In alt meci, Artmedia doreste sa continue cu Inter traseul bun care i-a luat pe nepregatite pana si pe jucatorii echipei din Bratislava.

Campionii Slovaciei sunt vazuti ca sperietoarea Grupei H. Balazs Borbely afirma ca fiecare meci jucat de Artmedia este privit ca o potentiala victorie. Sa fie aceasta si cheia cu Inter, in meciul din aceasta seara din Italia?

Porto spera sa aiba o misiune usoara cu Rangers, din moment ce scotienii sunt lipsiti de serviciile atacantului Dado Prso. Portughezii au toti jucatorii sanatosi, iar antrenorul Co Adriaanse se gandeste numai la cele trei puncte care ar putea continua sperantele de calificare.