Ligia Grozav, dublă vicecampioană

Ligia Grozav, dublă vicecampioană
CN de atletism în sală pentru juniori II a consemnat evoluţiile foarte bune ale orădencei Ligia Grozav (CSŞ LPS Bihorul, antrenori Mariana şi Virgil Preda), care a devenit dublă viecampioană naţională, în probele de săritură în înălţime, cu 1,75 m, respectiv triplusalt, cu 11,91 m.

Ligia a pierdut cel puţin un titlu de campioană, la una din cele două probe, din cauza faptului că a evoluat accidentată. Chiar şi aşa, ea a realizat baremul pentru participarea la concursul de selecţie european de la Moscova, pentru calificarea la Mica Olimpiadă a juniorilor doi. Baremul este de 1,73 metri. Selecţionata Europei are rezervate opt locuri, câte unul de fiecare ţară, pentru proba de lungime. Concursul de la Moscova va avea loc în luna mai. Ligia deţine şanse de calificare la Mica Olimpiadă”, a afirmat antrenorul Virgil Preda, în cadrul conferinţei de presă săptămânale a LPS Bihorul. De remarcat faptul că Ligia Grozav se află abia în primul an la categoria de vârstă junioare II.

Alţi atleţi de la CSŞ LPS Bihorul au fost aproape de podium la CN de juniori. Astfel, Laura Bojan s-a situat pe locul IV la înălţime cu 1,55 m, respectiv pe locul VIII la lungime cu 5,09 m. Alexandru Perţe a ocupat locul VI la triplusalt, cu 12,62 m. La rândul său, Cristian Lacziko (antrenor Liviu David) , s-a situat pe locul VII la aruncarea greutăţii, cu 13,10 m.

La finele săptămânii, vor avea loc finalele CN de sală pentru juniori I, tineret şi seniori. Cornelia Deiac (lungime), Halai Erika (lungime şi triplusalt), Lénárd Norbert (lungime şi triplusalt), Nagy Norbert (înălţime) şi Sergiu Foltuţ (lungime) sunt creditaţi cu şanse la titluri şi medalii. „Contăm pe circa patru medalii”, a spus antrenorul Virgil Preda.

G.N.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !